Skip to main content.

Featured Artists

Rakastu julisteisiin jotka on luotu taiteilijoilta ympäri maailmaa Nämä ainutlaatuiset kuviot ovat valikoituja, ja ne antavat seinillesi jotain erityistä.

Ero 23 vuoden avioliiton jälkeen sai Katen tavoittelemaan "maalaa päivä" -sarjaa keinona tukea itseään. Julkaistuaan taideteoksensa Instagramissa hänen seuraajiensa määrä alkoi kasvaa ja hän alkoi myydä maalauksiaan ympäri maailmaa.

Taiteilijoita uniikilla taiteella

Täältä löydät taideteoksia laajasta taiteilijavalikoimastamme. Taiteilijoita, jotka asuvat eri puolella maailmaa ja joilla on erilaisia tyylitajuja. Jos etsit graafisia julisteita moderneilla kuvioilla, luovaa taidetta, jossa on vivahteita tai leikkisiä printtejä vintage-tyylillä, olet tullut oikeaan paikkaan. Löydä suosikkijulisteesi ja inspiroidu Heather Perryn, Jonas Loosen, Linnea Frankin ja monesta muusta. 

Koristele seinäsi näiden taiteilijoiden modernilla ja trendikkäällä taiteella ja anna kodillesi sitä pientä ekstraa, voit myös yhdistellä eri taiteilijoiden julisteita luodaksesi oman tyylisi. Rakastamme kaikkia näitä taideteoksia ja toivomme, että löydät jotain itsellesi tai rakkaallesi. Inspiroidu ja tutustu esillä olevien taiteilijoiden kategoriaan!