Skip to main content.

Heather Perry

Julisteet

Eloisista muotimuotokuvistaan tunnettu itseoppinut pop-taiteilija Heather Perry kasvoi maatilalla Iowassa, viettäen lapsuutensa ratsastaen hevosilla ja piirtäen lyijykynämuotokuvia ystävilleen. Monta vuotta myöhemmin, työskenneltyään graafisena suunnittelijana ja kilpailukykyisenä roller derby -luistelijana, hänen rakkautensa muotokuviin syntyi uudelleen catwalkilla pukeutuneiden eläinten muodossa.

"Työssäni on kyse glamourista, kitschistä ja joskus melko absurdista. Suurin haasteeni on päättää, mitä maalata seuraavaksi; Minulla on pitkä lista ideoita, jotka kilpailevat jatkuvasti huomiostani", hän sanoo.

Heatherin inspiraatio muuttuu aika ajoin. Joskus hän näkee catwalk lookin, ja eläin ponnahtaa hänen päähänsä, kuten highland-lehmänsä kanssa. Tai väriyhdistelmä herättää idean uudesta kappaleesta.

"Rakastan seurata muotiblogeja ja aikakauslehtiä nähdäkseni, mitä uutta on tulossa, mutta yritän olla seuraamatta vuodenaikoja tarkasti tai ottamatta myöskään trendejä liian vakavasti."

 


 

 

 

Heather Perry designia

Tästä kategoriasta löydät taiteilija Heather Perryn luomia printtejä. Hän sijaitsee Kaliforniassa ja luo modernia taidetta. Eläimet, kuten tiikerit, leopardit ja kirahvit pukeutuneena pukuihin ja muodikkaisiin vaatteisiin värikkäillä taustoilla. Nämä printit sopivat täydellisesti eläinten ystäville tai kenelle tahansa taiteen ystävälle antamaan kotiisi lisää väriä. Valitse suosikkisi tai yhdistä ne keskenään ja luo siisti ja moderni taideseinä.