Skip to main content.

Sandra Poliakov

Julisteet

Budapestissa asuva kuvittaja Sandra Poliakov ilmaisee ajatuksiaan ja tunteitaan eloisilla asetelmamaalauksilla ja kukkakuvioilla. Hänet tunnetaan kirkkaista ja värikkäistä paleteistaan ja vapaasti virtaavista linjoistaan.

"Kuvailisin työtäni värikkääksi, iloiseksi ja vapaaksi", hän sanoo.

Sandra tekee digitaalisia töitään iPadilla ja käyttää maalauksissaan akryylimaaleja. Hän kuvailee luovaa prosessiaan melko spontaaniksi; vaikka hän aloittaisi luomisen tietyn idean pohjalta, hän alkaa aina kokeilla värejä ja muotoja.

"Viime aikoina inspiraationi on tullut pikemminkin sisältä kuin jostain näkemästäni. Se on minulle uusi kokemus, ja nautin tunteideni löytämisestä taiteen kautta."

Sandra Poliakov julisteita

Tästä kategoriasta löydät värikästä taidetta kuvittaja Sandra Poliakovsilta. Hän käyttää maalauksissaan epätavallisia värimaailmaa ja leikkii enimmäkseen vapaasti viivoilla ja väreillä. Hänen taiteensa heijastelee emotionaalisia ja visuaalisia kokemuksia, joita hän keräsi asuessaan ja matkustaessaan ympäri maailmaa. Näemme sekä kasveja, kukkia että myös kuvia ihmisistä. Sandra Poliakovin taideteos sopii kaikille taiteen ystäville, jotka rakastavat värejä.