Skip to main content.

Tarjottimet

Koti

Desenio tarjoaa valikoiman tyylikkäitä tarjottimia eri kokoisina, pyöreinä tai suorakaiteen muotoisina. Valmistamme tarjottimet FSC®-sertifioidusta koivuviilusta Nybrossa Kaakkois-Ruotsissa. Saatavilla eri malleissa ja tyyleissä, jotka on suunnitellut Desenio Design Studiomme. Löydä suosikkijulisteemme nyt tarjottimistamme tai tutustu uusiin ihastuttaviin designeihin. Meiltä löytyy tarjotin jokaiseen tilanteeseen, tarjoilitpa sitten juomia juhlissa tai viikonloppuaamiaista sängyssä.

Koristeelliset tarjottimet

Tuotanto

Valmistamme tarjottimemme Nybrossa, pienessä kaupungissa Kaakkois-Ruotsissa. Valmistamme ne FSC®-sertifioidusta koivuviilusta; kussakin tarjottimessa on koosta riippuen viidestä kahdeksaan viilukerrosta. Design on tulostettu korkealaatuisella tulostimella, ja sitä suojaa laminoitu melamiinipohjainen pinta, joka tekee siitä lämmönkestävän jopa 130 celsiusasteeseen asti. Tarjottimia on saatavilla eri tyyleissä, jotka ovat Desenio Design Studiomme ja muiden tunnettujen taiteilijoiden luomia. Löydä suosikkitaiteesi tarjottimistamme!

FSC®-sertifioitu

Kaikki raaka-aineet hankitaan Euroopassa FSC®-sertifioiduista materiaaleista. Forest Stewardship Council® on kansainvälinen jäsenorganisaatio, joka toimii vastuullisen metsätalouden puolesta ottaen huomioon sekä ympäristön että ihmiset.