Skip to main content.

Kehykset

Viimeistele tauluseinäsi korkealaatuisilla taulu- ja valokuvakehyksillämme. Tarjoamme tyylikkäitä puukehyksiä mustana, valkoisena, tammisina tai vaalealla puulla, sekä metallikehyksiä mustina, kultaisina, hopeisina ja kuparisina. Kehyksiä on kahdeksassa eri koossa aina pienistä 13x18 cm valokuvakehyksistä, suuriin, jopa 70x100 cm taulukehyksiin asti.

Taulun kehykset

Oikeat kehykset oikeaa kuvaa varten – Deseniolta löydät täydellisen yhdistelmän. Valitse mieleisesi kehykset laajasta valikoimastamme, joka sisältää eri värejä, materiaaleja ja kokoja. Meillä on kaikenlaisia kehyksiä pienistä, valokuvakehyksiksi sopivista malleista aina suuriin, paljon tilaa seinällä vieviin taulukehyksiin asti. Valitse haluamasi kahdeksasta eri koosta: 13 x 18 cm, 21 x 30 cm, 30 x 40 cm, 40 x 50 cm, 50 x 50 cm, 50 x 70 cm, 70 x100 cm ja 100 x 150 cm. Modernit Moebe-kehykset on valmistettu tyylikkäästä mustasta alumiinista tai tammesta, ja ne ovat täydellinen valinta A3-, A4- ja A5-kokoisia kuvia ja julisteita varten.

TYYLIKKÄÄT KEHYKSET SUOJAAVAT TAIDETTASI

Kehyksemme ja taulukehyksemme eivät ole ainoastaan tyylikkäitä vaan ne myös suojaavat julisteitasi! Akryylilasi suojaa lialta ja tahroilta ja pitää taiteesi hyvässä kunnossa pitkään. Mikäli haluat vaihtaa julisteita kauden tai mielialan mukaan, tällöin kestävä kehys onkin paras ystäväsi! Koska kehykset on helppo avata takaa, voit helposti vaihtaa julisteita milloin haluat, ja muuttaa kotisi ulkonäköä pienillä keinoilla.

VÄRIT JA MATERIAALIT

Mielestämme taide on tarkoitettu kaikille, ja sen on oltava helposti saatavilla ja edullista – designista tai laadusta kuitenkaan tinkimättä. Siksi olemmekin suunnitelleet eri materiaaleista valmistettuja, erivärisiä ja edullisia kehyksiä, jotka täydentävät julisteitasi ja valokuviasi. Puiset kehyksemme ovat saatavina klassisen mustina, valkoisina ja käsittelemättömänä tammena sekä vaaleana ja tummana puuna. Trendikkäissä kullan-, hopean- ja kuparinvärisissä metallikehyksissämme on kiiltävä viimeistely, kun taas mustissa metallikehyksissä on tyylikäs mattapinta.

Kehyksen värin ja materiaalin valinnalla on suurempi merkitys kuin uskoisikaan – niillä voidaan korostaa muita, esimerkiksi messinkisiä tai puisia, sisustuselementtejä. Yhdistele julisteita ja kehyksiä toistensa sekä muun sisustuksen kanssa, tai valitse taulukehyksiin täysin toisenlainen tyyli rikkoaksesi harmoniaa ja luodaksesi tyylikkäitä kontrasteja! Jos sinulla on jo kultaisia sisustusyksityiskohtia, ne sopivat täydellisesti yhteen kultakehystemme kanssa ja näin luot huoneeseen helposti yhtenäisen ilmeen.

MITKÄ KEHYKSET SOPIVAT JULISTEISIINI?

Tiedämme, kuinka vaikeaa voi olla päättää, mitä julisteita haluat kotiisi. Tulisiko tyylin olla yhtenäinen vai haluatko erilaisia aiheita? Riippumatta siitä, millaisen tunnelman haluat kotiisi, olemme varmoja, että kehyksemme auttavat sinua täydellisen ilmeen luomisessa!

Jos pidät luontoaiheista tai valokuvataiteesta maanläheisissä väreissä, puukehyksemme tammisina tai tummana puuna ovat hyvä valinta. Luonnonmateriaalit sopivat upeasti yhteen samantyylisten aiheiden kanssa, mutta voit tietenkin myös valita kultaiset tai hopeiset kehykset ja luoda ylellisemmän tunnelman. Jos taas olet graafisten kuvitusjulisteiden ja rohkeiden värien ystävä, niin valkoiset tai mustat puukehykset ovat sinulle täydellinen valinta! Valkoiset kehykset korostavat kuvaa seinällä, kun taas musta kehys luo kontrastia ja syvyyttä.

TARVIKKEET KEHYKSIIN

Ylimääräisiä tyylipisteitä saat ostaessasi kehyskartongin, joka sekä korostaa kuvaa että suojaa julistettasi. Kehyskartonki julisteen ympärillä korostaa sitä upeasti, ja saatkin luotua täysin toisenlaisen kokonaisvaikutelman kiinnittämällä huomiota tämänkaltaisiin yksityiskohtiin. Sen lisäksi, että voit valita kehykset useista eri väreistämme, joskus on myös mukava sekoittaa klassisia kehyksiä muihin ripustusvaihtoehtoihin! Vaihtelun vuoksi voit käyttää trendikästä julisteripustinta tai tarvikkeita, kuten julisteklipsejä, washiteippiä ja taululistoja. Nämä kaikki löytyvät Tarvikkeet-kategoriasta.

HELPOSTI ASENNETTAVAT KEHYKSET

Kaikki kehyksemme on valmistettu kirkkaasta pleksilasista (paitsi Moeben kehykset, jotka valmistetaan akryylilasista), joka tekee tauluista kevyitä ja särkymättömiä. Kätevän rakenteen ansiosta kehykset on myös helppo asentaa. Kehys avataan takasivulta, ja juliste on helppo asettaa paikalleen ilman teräviä metallipiikkejä, jotka voivat jättää julisteisiin jälkiä.

13 x 18 cm:n sekä 21 x 30 cm:n kokoisissa pienissä valokuvakehyksissämme on lisäksi tuella varustettu taustakappale, jonka avulla kehys pysyy pystyssä kätevästi itsekseen. Täydellinen vaihtoehto, jos sinulla on lipasto tai hylly, jonka pintatilan haluat täyttää! Kaikki Desenion taulukehykset voidaan tietysti ripustaa sekä pysty- että vaaka-asentoon, joten voit suunnitella tauluseinäsi juuri toiveidesi mukaiseksi.