Skip to main content.

Julistepaketti

Julisteet

Uudesta julistepakettien kategoriastamme löydät helposti ainutlaatuista seinätaidetta kotiisi. Perustamme julistepakettimme bestsellereihin ja trendeihin, jotka eivät koskaan mene pois muodista. Pakettimme on saatavana erikokoisia ja -tyylisiä, ja lupaamme, että löydät useamman kuin yhden suosikin. Inspiroidu taidejulisteistamme, jotka sopivat jokaiseen huoneeseen, etsitpä sitten uutta taidetta lastenhuoneeseen, keittiöön tai kotitoimistoon. Mikä julistepaketti on sinun suosikkisi?

Julistepaketti - Tyylikkäät julisteniput

Julistepakettiemme avulla tauluseinän luominen on helppoa! Suuri valikoimamme valmiiksi sovitettuja taidejulisteita kattaa kaikki kodin huoneet, etsitpä sitten uutta taidetta keittiöön tai lastenhuoneeseen.

Jos sinulla on vaikeuksia valita, mitkä julisteet sopisivat sisustukseesi, tämä uusi kategoria on täydellinen sinulle! Stylisti tiimimme on koonnut paketteja, joissa on upeita väriyhdistelmiä ja tyylejä, jotka ovat aina trendikkäitä.

Julistepakettimme ovat myös täydellinen lahja ystävälle, joka on hiljattain muuttanut tai haluaa uutta taidetta seinille. Tutustu laajaan valikoimaan julistepaketteja!