Skip to main content.

Suunnittelutaulut

Julisteet

Suunnittelutaulumme ovat täydellisiä, kun haluat aikatauluttaa elämäsi sujuvaksi! Kehystä suosikkisuunnittelujulisteesi, kirjoita pleksilasiin kynällä ja poista teksti pehmeällä, kostealla paperilla, kun haluat kirjoittaa uudelleen. Viikko - ja kuukausisuunnittelujulisteet helpottavat jokapäiväistä elämää!

 

Luovat suunnittelujulisteet

Suunnittelutauluilla ja suunnittelujulisteilla saat paremman kokonaiskuvan elämästäsi! Voit kirjoittaa liitukynällä kehyksen pleksilasille ja poistaa tekstin pehmeällä, kostealla paperilla, kun haluat kirjoittaa ja suunnitella uudelleen. Olipa kysymys sitten viikkoaikataulusta, ateriasuunnittelusta tai tehtävälistasta, suunnittelutaulumme ovat täydellinen lisä kotiisi!

Suunnittelujulisteet, kehykset ja liitukynät myydään erikseen, joten voit itse rakentaa elämäsi suunnitteluun tarvitsemasi paketin - tai miksi et antaisi täydellistä juliste, kehys ja kynä settiä ystävälle, joka tarvitsee elämäänsä uutta ryhtiä! Suunnittelutaulujemme avulla huomaat, kuinka helppoa suunnittelu on, ja voit olla juuri niin luova kuin haluat. Anna lastesi piirtää suunnittelutauluihin kuvia ja leikkiä, jos teet suunnitelmia koko perheelle, tai pidä se yksinkertaisena ja siistinä säilyttääksesi minimalistisen tyylin.