Skip to main content.

Kanvaasi

Kanvaasi saa kotisi näyttämään modernimmalta ja ylellisemmältä! Stailaa seinäsi korkealaatuisilla kanvas-tauluilla. Valitse kanvas-taulusi suosikkitaidetyyliesi joukosta. Laadukasta taidetta moderniin kotiin.

Canvas tauluja - Trendikkäät canvas taulut

Koristele seinäsi laadukkaalla kanvaasitaiteella, joka tuo kotiisi eleganttia tunnelmaa. Kanvaasijulisteita on saatavana koossa 30 x 40 cm, 50 x 70 cm, 70 x 100 cm ja 100 x 140 cm. Pienemmät 30x40 cm:n kanvaasijulisteet sopivat täydellisesti eteiseen, ja suurempi kanvaasijuliste on upea katseenvangitsija olohuoneen seinälle tai makuuhuoneeseen! Tee seinillesi tyylikäs päivitys koristelemalla ne kanvaasijulisteilla.

Graafinen kanvaasiseinätaide on klassinen tyyli, joka saa kotisi näyttämään trendikkäämmältä ja tyylikkäämmältä. Hanki inspiraatiota ja sisusta olohuoneesi, makuuhuoneesi, eteisesi tai lastenhuoneesi laadukkailla kuvillamme graafisissa, abstrakteissa ja värikkäissä muodoissa ja sävyissä. Kanvaasitaide on trendikäs ja nykyaikainen tapa sisustaa kotisi ja luoda tyylikäs ja ylellinen tunnelma.

Kanvaasimaalauksilla voit luoda persoonallisen ja ainutlaatuisen taidekokoelman kotiisi: sekoittamalla kanvaasijulistevalikoimamme suosikkeja saat kotiisi omaan tyyliisi sopivan sisustuksen. Halusitpa sitten trendikkään minimalistisen tyylin tai rohkean lookin kirkkailla väreillä, valikoimastamme löytyy jotain makuusi sopivaa.

Kun lisäät kotiisi kanvaasiseinätaidetta, saat välittömästi kauniin tyylin. Yhdistele taidetta tyylisi mukaan, tutustu kanvaaseihimme ja löydä täydellinen tyyli kotiisi!