Skip to main content.

Coco De Paris

Julisteet

Coco on työskennellyt taidegallerioiden sekä kansainvälisten brändien, kuten Guccin ja Marc Jacobsin kanssa. Hän yhdistää rakkautensa eläimiin ja ripauksen huumoria ja luo ainutlaatuista ja leikkisää taidetta.

"Parhaat ideani syntyvät odottamattomina hetkinä: kävelyllä luonnossa, unessa, autolla ajaessa tai elokuvaa katsellessa."

Cocon prosessi alkaa yleensä paperille tehdystä luonnoksesta. Kun hän on tyytyväinen lopputulokseen, hän maalaa lopputuloksen kanvaasille.

Coco de Paris -taidejulisteet

Coco de Paris asuu ja työskentelee Etelä-Ranskassa. Hän on opiskellut Brysselin taidekoulussa ja myy nyt taideteoksiaan maailmanlaajuisesti. Hän työskentelee akryylimaalin parissa lähinnä kankaalla, joskus myös paperilla. Luodessaan taidettaan hän luonnostelee ideansa ja maalaa lopputyöt kankaalle. Hänen parhaat ideansa syntyvät odottamattomina hetkinä. Se voi olla unelma kävelyretkistä luonnossa, elokuvan katselusta tai autolla ajamisesta.

Coco de Parisin taideteokset ovat maalauksia värikkäistä eläimistä, joissa ihmisten käyttäytyminen yhdistyy suureen fantasiaan luoden huumorintajua. Hän uskoo, että huumori on tapa kommunikoida. Näin hänen taiteensa sopii laajemmalle yleisölle, sekä aikuisille että lapsille. Tutustu Desenion Coco de Paris -taidejulisteisiin!