Skip to main content.

Britty Flynn

Julisteet

Olen aina halunnut maalata ja luoda kanvaasille: se on minun tapani paeta, ja siirtyä lähes meditatiiviseen tilaan. Minulla on taipumusta luoda iloinen, värikäs, energinen ja leikkisä tunnelma. 

En mieti liikaa, mitä maalaan, vaan käytän niitä ideoita, jotka tulevat mieleen sillä hetkellä luonnostaan. Inspiraatio tulee aina, kyse on vain sen löytämisestä. 

Britty Flynnin maalaukset

Esittelyssä Britty Flynn – lahjakas taiteilija, joka luo kauniita maalauksia kirkkaissa väreissä. Brityn taiteelle on tunnusomaista kirkas, energinen ja hauska tunnelma, ja hänen kokoelmassaan näkyy pääasiassa kirkkaan vaaleanpunaista ja seesteisen vihreää. Anna olohuoneellesi uusi ilme Britty Flynnin julistekokoelman inspiroivilla taideteoksilla.

Käyttämällä erilaisia materiaaleja, kuten paperia, kanvaasia, siveltimiä ja akryylimaalia, Britty Flynn onnistuu lisäämään oman persoonallisen leimansa jokaiseen taideteokseen. Hän saa inspiraationsa omasta ympäristöstään, ja hän maalaa intuitiivisesti päivän mielialasta riippuen. Tutustu Britty Flynnin kauniisiin julisteisiin Deseniossa nyt!