Skip to main content.

Laura Gröndahl

Julisteet

Laura on aina halunnut luoda – hän on piirtänyt, maalannut ja ommellut koko elämänsä ajan. Hän on viimeksi työskennellyt Flowers and plants -sarjan parissa. Hän nauttii siitä, että voi uppoutua työhönsä täysin. Hänen studiollaan, joka sijaitsee vanhassa tehtaassa, on suuri rooli hänen luovassa prosessissaan.

Laura Gröndahlin julisteet

Laura Gröndahl on taiteilija, jolla on kyltymätön intohimo luovuuteen ja elinikäinen rakkaus taiteelliseen ilmaisuun piirtämisen ja maalaamisen muodossa. Hänen taiteellinen matkansa on ollut värien, muotojen ja tekstuurien jatkuvaa tutkimista. Lauran taiteellisen identiteetin ytimessä on omistautuminen hänen sisäisen luovuutensa ilmentämiseen. Tämä hillitsemätön luomishalu toimii työn vetovoimana. Lauralle taide ei ole valinta, se on olennainen osa hänen olemustaan.

Laura Gröndahlin taiteellinen pyhäkkö on hänen studionsa, joka sijaitsee vanhassa tehtaassa. Siellä hän uppoutuu täysin luoviin prosesseihinsa ja käyttää tilansa taiteellisten kokeilujensa ja tutkimusretkiensä rajojen rikkomiseen. Tutustu Laura Gröndahlin taiteellisuuteen ja uppoudu hänen luomustensa lumoavaan maailmaan!