Skip to main content.

Giselle Dekel

Julisteet

Kuten monet taiteilijat, Giselle Dekel aloitti luovan polkunsa hyvin nuorena, sillä hän aloitti käsityötunnit kuusivuotiaana. Teini-ikäisenä hän kävi taidekoulua ja haaveili tekstiilisuunnittelijan urasta, jota varten hän opiskeli designkoulussa.

"Se ei onnistunut, joten kävin läpi pitkän kokeiluvaiheen ja lopulta löysin kuvituksen maailman; rakastuin siihen täysin! Menen fiiliksen mukaan, mitä haluan kuvittaa sillä hetkellä. Jos ideat loppuvat kesken, kokeilen jotain erilaista tai valitsen aiheen minun pitkästä idea listastani", hän sanoo.

Israelissa asuva Giselle käyttää akvarellivärejä ja Photoshopia luodakseen hyväntuulisia taidegrafiikoita, joissa on aina ripaus huumoria. Hän kuvailee taidettaan minimalistiseksi, hauskaksi ja rehelliseksi.

"Minua inspiroivat ihmiset, arkipäivän tilanteet, surkeat ja hauskat hetket elämässä."

Giselle Dekel julisteita

Giselle Dekel on kuvittaja ja pintakuviosuunnittelija, joka työskentelee tällä hetkellä Israelissa ja jonka alkuperä on Belgiassa. Akvarellin ja photoshopin avulla hän luo taidetta ja saa inspiraatiota arkielämän tilanteista, sekä siitä, mikä elämässä on hauskaa, mutta myös siitä, mikä ei ole. Huumori on hänen maalaustensa selkeä keskipiste ja näkyy lähes kaikissa hänen töissään.

Hänen taiteensa on ainutlaatuinen ja leikkisä. Ihanan pehmeillä värikkäillä väreillä näemme hauskoja kuvituksia, joissa pienoiskoossa ihmiset kiipeävät isoille kahvikupeille, naiset kylpemässä ja sukeltamassa kahviin. Näemme myös rantajulisteita, joissa nainen syö jäätelöä rannalla ja kahvikuppi kellumassa meren aaltojen keskellä. Piristä kotiasi ja laita huumoria seinillesi. Löydä suosikkisi Giselle Dekeliltä täältä.