Skip to main content.

Little Detroit

Julisteet

Tanskalainen taiteilija Christine Brage luo uniikkeja paperileikkeitä, joista Little Detroit on tunnettu.

"Suurin osa työstäni tehdään ilman tarkkaa suunnitelmaa. Yleensä seuraan, minne skalpelli vie minut; annan intuitioni ohjata minua."

Christine on haaveillut taiteilijan urasta jo lapsesta asti, ja hän kertoi meille, että itsensä ilmaiseminen taiteen avulla on iso osa hänen persoonaansa.

"Rakastuin paperin kanssa työskentelyyn, ja työskentelen aina uusien kuvioiden, tekstuurien ja väriyhdistelmien parissa."

Little Detroitin paperileikkauskuvioita

Christine Brage on tanskalainen suunnittelija, taiteilija ja Little Detroit -yrityksen perustaja. Kun häntä pyydetään kuvaamaan taidettaan, hän vastaa: orgaaninen, rauhallinen ja abstrakti. Christine rakastaa kokeilemista ja työskentelee eniten vapaalla kädellä yhdistelemällä erilaisia muotoja, värejä ja kuvioita, pääasiassa paperileikkausten parissa. Hän kerää inspiraatiota kaikkialta, missä hän liikkuu, useimmiten päivittäisiltä kävelyiltä luonnossa.

Christine on itseoppinut taiteilija, joka on tehnyt taidetta pienestä pitäen. Hän on käynyt läpi monia eri taidetyylejä, mutta nyt hän on löytänyt sen, joka kiehtoo häntä eniten, eli paperin kanssa työskentelyn.

Tästä kategoriasta löydät Little Detroitin ihania taidejulisteita. Löydä täydellisiä pareja tai valitse suosikkisi ja luo upea tauluseinä.