Skip to main content.

Julia Hallström Hjort

Julisteet

Julia opiskeli lääketiedettä ja psykologiaa, mutta kärsi kroonisista kivuista, jotka hän käänsi taiteeseensa, jolla oli tärkeä rooli hänen kuntoutumisessaan.

Hän työskentelee luodakseen taidetta, joka kuvastaa tyyneyttä ja rauhaa, ja käyttää paljon neutraaleja sekä murrettuja sävyjä taiteessaan. Aloittaen käsinpiirretystä kuvasta, Julia muokkaa teoksensa digitaaliseksi viimeisteillääkseen työnsä.

Pohjoismaalaisen luonnon ystävänä Julia saa ammentaa inspiraatiota luonnosta ja saa usein ideoita erilaisista muodoista ja väriyhdistelmistä luonnossa.

Julia Hallström Hjort Piirrokset

Julia Hallström Hjort on ruotsalainen taiteilija, kuvittaja ja elokuvantekijä. Hän on aina pitänyt piirtämisestä ja maalaamisesta muttei osaa valita tiettyä taidetyyppiä vaan kokeilee mielellään erilaisia tekniikoita, materiaaleja ja kuva-aiheita. Abstrakteista akryylimaalauksista realistisiin öljymaalauksiin ja muotokuviin lyijykynällä ja vesivärillä. Julialle taide voi olla voimakasta ja emotionaalisesti latautunutta ja sisältää syvemmän merkityksen, mutta se voi olla myös vain jotain kaunista, joka antaa katsojalle ja huoneelle iloa, väriä ja tunnetta. Tutustu hänen taiteeseensa tässä kokoelmassa!