Skip to main content.

Anna Brandt

Julisteet

Kun Annan äiti kuoli muutama vuosi sitten, hän peri tämän taidetarvikkeet ja alkoi maalata itse. Hän rakastui maalaamiseen heti.

"Maalaaminen on kuin meditoimista. Pääsen eroon maailmasta, ja kaikki stressi häviää. Suurin inspiraationlähteeni on äitini Siv Brandt, joka oli taiteilija. Kasvaessani katselin hänen maalaamistaan. Hänen työnsä on hyvin värikästä, joten voisi sanoa, että hän vaikutti minuun".

Anna kuvailee työtään kukkien, värien, niittyjen ja taivaan räjähdykseksi.

"Kun näen valkoisia seiniä, se on kuin tyhjä kangas, jonka haluan täyttää väreillä ja kaaoksella."

Anna Brandtin maalaukset

Anna Brandt on yksi lahjakkaista Featured Artists -taiteilijoistamme. Hän aloitti maalaamisen vuonna 2019 ja on sittemmin kävellyt äitinsä jalanjäljissä ryhtyen itsekin taiteilijaksi. Perittyään äitinsä taidetarvikkeet hän halusi kokeilla niitä ja ihastui välittömästi. Hän kuvailee taidettaan "kukkien, värien, niittyjen ja taivaiden räjähtäväksi räjähdykseksi".

Luonto ja kukat ovat lähellä hänen sydäntään, eikä hän koskaan tiedä, millaisiksi hänen maalauksensa lopulta muotoutuvat. Se riippuu ajatuksista, mielialasta ja muistoista. Väri on tärkeämpi kuin aihe itse, hän kuvailee. Kun hän näkee tyhjän kankaan, hän haluaa vain koristella sen kokonaan kauniilla väreillä. Annan suurin inspiraatio elämässä on hänen äitinsä Siv Brandt, joka myös maalasi värikkäitä teoksia. Lapsena Anna näki äitinsä maalaavan ja seurasi häntä näyttelyihin.