Skip to main content.

Thao Courtial

Julisteet

Thao Courtial aloitti valokuvaamisen isänsä kameralla heti, kun hän oli tarpeeksi vanha.

"Minulle oli selvää, että tämä olisi tapani ilmaista itseäni ja tulkita maailmaa uudelleen", hän sanoo.

Thao alkoi ottaa kuvia matkoistaan muistoksi, mutta pian hän tunsi tarvetta mennä vielä pidemmälle. Hänen valokuvataidejulisteensa vangitsevat sen maailman taikaa, jossa elämme.

"Matkustan kevyesti ja hyvin pienellä varustuksella, minulla on kamerani ja kaksi objektiivia, 50mm ja 35mm. Luon jokaisesta matkakohteesta mielikuvataulun kysymällä itseltäni, miten maa inspiroi minua ja miltä siellä tuntui olla. Sitten etsin oikean valon ja asettelen värit kuten maalari tekisi", hän sanoo.

Thao Courtial Valokuvajulisteet

Thao Courtial on matka- ja maisemakuvaaja, joka asuu tällä hetkellä Toulousessa, Ranskassa. Thao tutustui uusiin maihin ja kulttuureihin jo varhain, ja tuntematon on aina kiehtonut häntä. Kun hän oli tarpeeksi vanha ymmärtämään, miten hänen isänsä kamera toimi, oli selvää, että tämä oli hänen tapansa ilmaista itseään ja tulkita maailmaa uudelleen.

Kun häneltä kysytään, mistä hän saa inspiraationsa, hän vastaa: "Luonto on äärettömine muotoineen ja väreineen ehtymätön inspiraation lähde. Minua kiehtoo myös taide, erityisesti maalaus, muotoilu ja arkkitehtuuri."

Thao Courtials valokuvataide kutsuu katsojan pysähtymään ja ihailemaan. Unelmoi ja tutustu valokuviin eksoottisista ilmastoista, kuten sinisestä kristallinkirkkaasta vedestä, kauniista vuoristomaisemista, siisteistä rakennuksista ja eksoottisesta kasvillisuudesta. Löydä uutta valokuvataidetta Thao Courtialilta Deseniosta!