Skip to main content.

Brandbassador

Haluatko olla Desenio Brandbassador? 

Tartu tilaisuuteen ja tee se täällä. Olemme tehneet yhteistyötä Brandbassador-alustan kanssa, jotta voit jakaa taiteellista Desenio-sisältöäsi. Suorittamalla tehtäviä ansaitset kuponkeja, joita voit käyttää ostaessasi taideteoksesia Deseniolta.

Mikä on Desenio Brandbassador?

Desenio Brandbassador on henkilö, joka rakastaa sisustaa kotinsa moderneilla ja trendikkäillä taideteoksilla, olla luova ja jakaa niitä kaikkien kanssa. Alustan kautta saat tehtäviä, kuten seurata meitä, jakaa uusia mallistojamme tai jakaa omaa sisustustyyliäsi. Mitä enemmän teet, sitä enemmän saat.

Kuka voi tulla Desenio Brandbassadoriksi?

Kuka tahansa, joka rakastaa Deseniota, jolla on vähintään 250 seuraajaa ja on yli 18-vuotias, voi tulla Desenio Brandbassadoriksi. Pyydämme vastineeksi vain yhtä asiaa, sisällön luomista ja julkaisemista.

Mitä etuja Desenio Brandbassadoriksi liittymisestä on?

Liittymällä Desenio Brandbassadoriksi saat ilmaisia tuotteita, henkilökohtaisia alennuskoodeja, myyntiprovisioita ja uusia tehtäviä joka viikko.

Miten liittyä:

Desenio Brandbassadoriksi liittyminen on hyvin yksinkertaista. Napsauta alla olevaa painiketta ja seuraa ohjeita tilin luomiseen. Se on nopeaa ja helppoa, ja siihen menee alle minuutti.

Sign up