Skip to main content.

Arty Guava - Lay Hoon

Julisteet

Lapsena Lay Hoon, joka tunnetaan nimellä Arty Guava, vietti tuntikausia värityskirjojensa parissa ja haaveili aina luovasta urasta. Suoritettuaan multimediasuunnittelun iltakurssin hän päätti lopettaa insinööri työnsä ja aloittaa uuden uran graafisen suunnittelun parissa.

"Heti pandemian alkaessa kuvitin joka ilta iPadillani, jotta pystyin käsittelemään stressiä, ahdistusta ja epävarmuutta, joka ympäröi minua. Kun alotin jakamaan enemmän töitäni verkossa ja sosiaalisessa mediassa kiinnostus kasvoi ja ensinmmäistä kertaa elämässäni tajusin, että voisin ansaita elantoni taiteellani", hän sanoo.

Lay kuvailee työtään omituiseksi ja leikkiläiseksi, joissa on ripaus aasialaista maustetta. Hän kertoo, että usein hän luo sitä, mitä hänen omasta elämästään tällä hetkellä puuttuu. Hän käyttää luodessaan enimmäkseen iPadia ja työskentelee mielellään akryylillä kankaalle.

"Haasteeni on kääntää abstraktit tunteet taiteeksi. Usein yritän vangita tunnelman tai tunteen taiteeseeni. Ikkuna, jonka kautta on mahdollista vangita, on melko lyhyt, joten kun olen omalla alueellani, työskentelen nopeasti vangitakseen sen ennen kuin se menee ohi."

Arty Guava - Lay Hoon julisteita

Lay Hoon on taiteilijanimen Arty Guava takana. Lay Hoon asuu Vancouverissa ja Singaporessa, ja hän on graafinen suunnittelija ja kuvittaja. Lay Hoon kuvailee taiteensa tyyliä rohkeaksi ja leikkisäksi ja hän rakastaa levittää iloa ihmisille taiteensa kautta. Hän sanoo, että häntä inspiroivat hetket tosielämästä ja lapsuuden hetket. Hän työskentelee paljon yrittäessään vangita tunteita taiteeseensa.

Tästä kategoriasta löydät julisteita ja tulosteita pehmeissä, hillityissä väreissä, joissa on esimerkiksi kuunvalossa tanssivia naisia, hedelmiä tasapainoileva naisellinen käsi, kukkapuutarhassa istuva nainen ja muita naisia ja eksoottisia hedelmiä esittäviä kuvioita. Luo kotiisi uusi tunnelma ja osta uudet Arty Guava -julisteet täältä Deseniosta.