Skip to main content.

Katharina Puritscher

Julisteet

Taiteilijana Katharina Puritscher on innostunut erilaisista medioista ja pitää akryylimaalien, akvarellien, guassin, musteen ja värikynien yhdistelemisestä. Tehtyään uraa liiketalouden parissa, hän kaipasi luovuutta ja alkoi jakaa taidettaan sosiaalisessa mediassa. Nyt hänen kukkien, luonnon ja arkkitehtuurin inspiroimaa taidettaan myydään maailmanlaajuisesti.

"Tykkään romantisoida jokapäiväistä elämää ja liioitella hieman, mikä näkyy myös maalauksissani. On vapauttavaa keskittyä pieniin asioihin, kuten kauniiseen kukkakimppuun, ikkunanäkymään tai laatuaikaan kahvin, croissantin ja hyvän kirjan parissa", hän sanoo.

Katharina Puritscher julisteet

Katharina Puritscher on taiteilija, kuvittaja ja suunnittelija Saksan Münchenissä. Hänen kiinnostuksensa värejä ja maalausta kohtaan alkoi jo nuorena. Katharina työskentelee pääasiassa akryyliväreillä ja joskus myös vesiväreillä, värikynillä ja pastelliväreillä. Nyt hänen kukkien, luonnon ja arkkitehtuurin inspiroimaa taidettaan myydään maailmanlaajuisesti. Katharina Puritscher on yksi Desenion lahjakkaista Featured Artists -taiteilijoista. Täältä löydät värikkäitä kukka- ja arkkitehtuurijulisteita.