Skip to main content.

Isabelle Vandeplassche

Julisteet

Isabellen haaveena on aina ollut tienata elantonsa taiteellaan, ja hän on julkaissut maalauksiaan verkossa vuodesta 2016 lähtien.

"Tilini jatkoi kasvamistaan, ja aloin todella rakastaa ajatusta siitä, että voisin piirtää työkseni. Joten tartuin tilaisuuteen! Nyt tunnen itseni onnekkaaksi voidessani tehdä sitä, mitä rakastan."

Isabelle kuvailee taidettaan rauhoittavaksi ja rauhalliseksi, hän maalaa pääasiassa vesiväreillä.

"Inspiroidun sisustuksesta, arjesta, kasvitieteellisistä puutarhoista ja kirpputoreista."

Isabelle Vandeplassche -julisteet

Isabelle Vandeplassche on belgialainen kuvittaja ja taiteilija, joka työskentelee nykyään Portugalissa, jossa hän luo kauniita taideteoksia meren äärellä. Hänen teoksissaan näkyy kaikkea kesäisistä maisemista ja rannoista tiheisiin viidakoihin ja arkisiin ympäristöihin.

Taideteosten tekeminen on aina ollut osa hänen elämäänsä, ja hän maalaa yleensä vesiväreillä ja akvarelleilla. Hän viimeistelee teoksensa usein digitaalisesti. Hän työskentelee luonnollisella väripaletilla ja saa usein inspiraatiota omista valokuvistaan. Hänen tavoitteenaan on, että ihmiset tuntevat hieman onnea ihaillessaan hänen teoksiaan. Hän uskoo, että taide vapauttaa mielemme ja saa meidät tutkimaan maailmaa värien ja kulttuurien kautta.

Hän saa inspiraationsa arjesta Portugalissa, matkoista, kirpputoreista, kasvitieteellisistä puutarhoista, maisemista, kasveista ja joskus vain elämän pienistä hetkistä. Hän löytää inspiraatiota myös surffauksesta, joka on yksi hänen muista kiinnostuksen kohteistaan.