Skip to main content.

Richard Podgurski

Julisteet

Uskon, että olemme kaikki synnynnäisiä taiteilijoita, mutta tärkeintä on se, miten pysyt sellaisena. Työlläni on taipumusta olla erittäin säähän keskittynyttä ja "tässä hetkessä". Kuvaan mielelläni ainutlaatuisia ja harvinaisia tapahtumia, joita luontoäiti tarjoaa meille: Minulla on taipumus kukoistaa, kun aikaa ei ole hukattavaksi.

Taide on erittäin häiritsevää, mutta nautin niiden tunteiden välittämisestä, joita halusin näyttää. Haluan herättää samat tunteet heissä, jotka katsovat kuviani. Minusta on ihanaa herättää ajatuksia ja saada mielikuvitus laukkaamaan. 

Richard Podgurskin julisteet

Tutustu Richard Podgurskin julistekokoelmaan täällä Deseniolla! Valokuvataidetta täydentävät kesäiset julisteet, jotka esittävät maailman kauneimpia paikkoja. Podgurski on saanut paljon inspiraatiota tovereiltaan ja lempitaiteilijoiltaan, ja hänellä on aina mukanaan kamera. Matkustaessaan hän haluaa mielellään esitellä luonnon ihmeitä.

Jos etsit valokuvataidetta kirkkaissa väreissä tai klassista mustavalkoista tyyliä, Richard Podgurskin valokuvataide on täydellinen valinta. Julisteet on helppo yhdistää tauluseinään tai yksinään näyttäväksi kokonaisuudeksi. Shoppaile suosikkijulisteesi nyt!