Skip to main content.

Victoria Verbaan

Julisteet

Victoria opiskeli kuvataidetta Kapkaupungin yliopistossa ja taiteellista ohjausta ja graafista suunnittelua Red & Yellow Schoolissa, ja hänen taidettaan on esitelty British Voguessa ja The World of Interiorsissa. Hän kuvailee työtään surrealistisiksi, haaveellisiksi, erittäin optimistisiksi ja innostaviksi.

"Maalaamisella ja kuvittamisella on aina ollut minulle merkittävä rooli; yritän työlläni herättää ystävällisyyden, voiman, myötätunnon ja intohimon tunteita - nämä ovat piirteitä, jotka auttavat määrittelemään kauneutta kaikissa naisissa ", hän sanoo.

Victoria Verbaan julisteet

Victoria Verbaan on Etelä-Afrikasta kotoisin oleva monilahjakkuus. Hän tekee kuvituksia, saviveistoksia ja akvarellimaalauksia. Victoria Verbaansin taide Deseniossa on naisellista, ja se on luotu kevyillä mutta voimakkailla siveltimenvedoilla, jotka antavat julisteelle esteettisen ja tyylikkään ilmeen.

Victoria saa inspiraationsa jokapäiväisestä elämästään ja kaikesta ympäristöstään, kuten luonnosta ja tunteista. Victorian töitä on esitelty British Voguessa, Elle-koristeissa ja The World of Interiors -lehdessä. Hän kuvailee naisellista taidettaan seuraavasti: "Maalaan vahvoja mutta herkkiä naisia, jotka ovat provosoivia ja omituisia." Löydä suosikkitaiteesi Victoria Verbaanilta Deseniosta!