Skip to main content.

High West Wild

Julisteet

Amerikkalainen taiteilija Rebecca Zwanzig on aina panostanut luovuuteen ja itseilmaisuun, ja taide oli hänen pääaineensa yliopistossa. Hänen yksityiskohtaiset ja värikkäät yhdistelmänsä ilmentävät luonnon syvintä olemusta ja ovat peräisin hänen kiinnostuksestaan tieteellisen tutkimustyöhön kasveista ja olennoista.

"Minua inspiroivat vintage-tekstiilit ja kuvitukset, tieteellinen kasvitaide sekä 60- ja 70-lukujen typografia. Kuvaan mielelläni erilaisia kasvi- ja eläinlajeja mielikuvituksellisen linssini läpi. Luon mielikuvituksellisia kasveja, jotka esittelevät persoonallista taiteellista tyyliäni", hän sanoo.

High West Wild -kuvitukset

Rebecca on kuvittaja ja freelance-suunnittelija ja High West Wildin luoja. Hän asuu Pohjois-Nevadassa ja on rakastanut piirtämistä ja luomista pikkulapsesta saakka. Kouluvuosina hän opiskeli valokuvausta ja graafista suunnittelua, mikä antoi hänelle hyvät välineet. Rebecca innostui öljymaalauksesta ja vaihtoi pääaineensa painopisteen maalauksiin.

Pandemian aikana Rebecca osti iPadin, jonka avulla hän voi ilmaista itseään uudella tavalla digitaalisella taiteella. Digitaaliset taidetyökalut auttoivat häntä kehittämään yksityiskohtaisempaa tulkintaa, joka kuvastaisi hänen syvää rakkauttaan kasviaiheisiin kuvituksiin.

Hän luo omia mielikuvituksellisia kasvejaan. Hän haluaa, että katsoja tuntee rakkautta luontoon, ystävällisyyttä ja nostalgiaa muotoilua kohtaan hänen kuvitustensa kautta. Hänen teemansa ovat saaneet innoituksensa vintage-tekstiileistä ja kuvituksista, kasvitieteellisestä taiteesta sekä 60- ja 70-lukujen svengaavasta typografiasta. Rebecca on yksi Featured Artists -taiteilijoistamme. Lumoudu hänen upeista kasvikuvituksistaan Deseniolla!