Skip to main content.

Ekaterina Zagorska

Julisteet

Bulgarialainen taiteilija Ekaterina Zagorska kuvaa työtään kuvitusten taianomaiseksi maailmaksi.

"Taiteessani yhdistyvät eloisat värit, hieman amerikkalaista realismia ja poptaidetta. Parhaissa teoksissani on paljon värejä ja tarina."

Ekaterina voi saada inspiraation mistä tahansa ympärillään olevasta, ja hän rakastaa vesivärien, värikynien ja värikynien käyttöä.

"Kahden viime vuoden aikana olen alkanut käyttää myös digitaalista mediaa, mistä pidän. Se on uusien mahdollisuuksien maailma", hän sanoo.

Ekaterina Zagorskan kuvitusjulisteet

Ekaterina Zagorska on bulgarialainen kuvittaja, UI/UX-suunnittelija ja graafinen suunnittelija. Hänellä on taidekorkeakoulututkinto ja hän on piirtänyt niin kauan kuin muistaa. Hän työskentelee yleensä eloisan väripaletin avulla ja hänen tyylinsä on moderni amerikkalainen realismi yhdistettynä poptaiteeseen – täydellinen yhdistelmä, jos haluat piristää kotiasi. Vaikka kuvitukset näyttävät enimmäkseen realistisilta, hän voi silloin tällöin uskaltautua myös abstraktin taiteen pariin.

Hän inspiroituu mielellään ihmisten reaktioista työhönsä ja on ylpeä siitä, että hän sisällyttää tarinan kuvituksiinsa. Hän saa inspiraatiota myös arkisista esineistä, kuten aamukahvista, matkakuvasta tai taidenäyttelystä. Hän käyttää monia eri taidevälineitä, kuten kyniä, värikyniä ja vesivärejä. Hän käyttää myös digitaalisia työkaluja, jotka avaavat aivan uudenlaisia mahdollisuuksia. Tutustu hänen töihinsä Deseniolla!