Skip to main content.

Kate Birch

Julisteet

Ero 23 vuoden avioliiton jälkeen sai Katen tavoittelemaan "maalaa päivä" -sarjaa keinona tukea itseään. Julkaistuaan taideteoksensa Instagramissa hänen seuraajiensa määrä alkoi kasvaa ja hän alkoi myydä maalauksiaan ympäri maailmaa.

Katen maalaukset ovat enimmäkseen asetelmia ja maisemia ja niissä  näennäisesti tavalliselta näyttävät esineet muuttuvat taideteoksiksi.

"Viime vuosina olen jakanut päivittäisiä töitäni sosiaalisessa mediassa ja huomannut, kuinka merkittäviä ne voivat olla ihmisille. Näillä pienillä esineillä on usein tarinoita, jotka muodostavat elämämme ja yhdistävät meidät toisiimme ja menneisyyteemme."

Kate Birchin julisteet

Utahissa asuva Kate Birch kasvoi rakastamaan ja luomaan taidetta. Korkeakoulun professorin ansiosta, joka kannusti häntä maalaamaan ja piirtämään, hän alkoi työskennellä kohti taideharrastusta urana. Onneksi hänen työnsä ovat levinneett ympäri maailmaa sosiaalisen median ansiosta, ja hänen töitään on näkynyt myös useissa elokuvissa, tv-ohjelmissa ja suurissa myymälöissä Yhdysvalloissa.

Hänen suosikkityömenetelmänsä on guassi ja hän maalaa pääasiassa asetelmia ja maisemia. Hän löytää inspiraatiota lähes kaikkialta ja maalaa siksi tavallisesti jokapäiväisiä esineitä, kuten hedelmänpalan, karamellin tai varjon. Hänen maalauksensa ovat enimmäkseen pieniä, sillä hän pitää niistä, kun ne ovat nopeita ja kun hän ei jää kiinni virheistä. Hän vain maalaa ja siirtyy eteenpäin! Katelle on myös ainutlaatuista, että hän maalaa joka päivä uuden maalauksen, jonka hän jakaa seuraajiensa kanssa sosiaalisessa mediassa. Inspiroidu ja tutustu hänen julistekokoelmaansa Deseniolla!