Skip to main content.

Marco Marella

Julisteet

Itseoppinut italialainen taiteilija ja kuvittaja Marco Marella asuu ja työskentelee Venetsiassa, jossa hän löytää loputtomasti inspiraatiota taiteeseensa. Hänen taidettaan on nähty monissa lehdissä ja sanomalehdissä, kymmenissä kirjojen kansissa ja lukuisissa kaupallisissa tuotteissa.

Marco Marellan -julisteet

Marco Marella on italialainen taiteilija ja freelance-kuvittaja, joka asuu ja työskentelee Venetsiassa, Italiassa. Hän opiskeli Chelsean taidekoulussa Lontoossa ja on nyt ollut luovalla alalla yli 30 vuotta, ja hän on työskennellyt kaikenlaisten asioiden parissa pintasuunnittelusta kuosien tekemiseen ja kuvitukseen. Hänen töitään on julkaistu brittiläisissä, yhdysvaltalaisissa ja ranskalaisissa aikakauslehdissä ja kirjankansissa.

Hän löytää inspiraationsa modernin kuvituksen lähteestä - kotikaupungistaan Venetsiasta. Hän on käynyt läpi vuosikymmeniä kuvitusta ja kokeillut kaikkia mahdollisia tekniikoita. Nykyään hän hyödyntää nykyaikaisia tekniikoita ja luo teoksensa digitaalisesti iPadilla.

Deseniosta löydät joitakin hänen asetelmapainatuksiaan sekä graafisia motiiveja. Enimmäkseen maanläheisiä sävyjä, mutta myös muutama kappale, joissa on väriläiskiä.