Skip to main content.

Mrs Mighetto julisteet

Julisteet

Lähde matkalle kaukaiseen paikkaan tämän taianomaisen tarinan avulla, jonka Mrs Mighetton takana oleva kaksikko on kirjoittanut eksklusiivisesti Deseniolle. Tämä kokoelma yhdistää upeasti taiteen ja tarinankerronnan, jolloin kauniit kuvitukset kertovat tarinan jännittävästä seikkailusta, jossa Minimighettos lähtevät matkalle pelastamaan maailman kauneutta. 20% Desenio x Mrs Mighetto -kokoelmasta lahjoitetaan Plan Internationalille, joka vahvistaa lasten oikeuksia yli 75 maassa.

 

Plan International on kehitys- ja humanitaarinen järjestö, joka pyrkii oikeudenmukaiseen maailmaan, joka edistää lasten oikeuksia ja tyttöjen tasa-arvoa. Plan International vaikuttaa yli 75 maassa ja työskentelee lasten puolesta ja heidän oikeuksiensa vahvistamiseksi. Koska maailma ei ole tasa-arvoinen, Plan International keskittyy erityisesti tyttöihin. Plan International on poliittisesti ja uskonnollisesti riippumaton, ja kaikki heidän työnsä perustuu YK:n lapsen oikeuksien yleissopimukseen.

Lue lisää

Mrs Mighetto julisteet

Tule mukaan matkalle unelmien maailmaan. Malin Mighetto ja Anna Sylvan, rouva Mighetton takana olevat luojat, ovat nyt luoneet kokoelman Desenioon. Kokoelma koostuu neljästä motiivista ja satuaiheesta kahdessa värimaailmassa, vihreä ja beige. Unenomaisia motiiveja voi ostaa yksittäin tai viiden hengen pakkauksessa, joka on kääritty kauniiseen rouva Mighetto -kirjekuoreen. Täydellinen annettavaksi lahjaksi tai joululahjaksi.

Kaikki aiheet ovat osa lastenhuoneen maagista iltasatua, joka on yksinoikeudella Deseniossa. Tapaa neiti Maja, neiti Freja, herra Sam, herra Hugo ja useita mini-mighettoja, joiden tehtävänä on pelastaa kaikki maailman kauneus. Iltasatu, joka saa mielikuvituksen villiintymään ja luo taikuutta lastenhuoneeseen.