Skip to main content.

Mrs Mighetto julisteet

Julisteet

Lähde matkalle kaukaiseen paikkaan tämän taianomaisen tarinan avulla, jonka Mrs Mighetton takana oleva kaksikko on kirjoittanut eksklusiivisesti Deseniolle. Tämä kokoelma yhdistää upeasti taiteen ja tarinankerronnan, jolloin kauniit kuvitukset kertovat tarinan jännittävästä seikkailusta, jossa Minimighettos lähtevät matkalle pelastamaan maailman kauneutta. 
 

Mrs Mighetto julisteet

Tule mukaan matkalle unelmien maailmaan. Malin Mighetto ja Anna Sylvan, rouva Mighetton takana olevat luojat, ovat nyt luoneet kokoelman Desenioon. Kokoelma koostuu neljästä motiivista ja satuaiheesta kahdessa värimaailmassa, vihreä ja beige. Unenomaisia motiiveja voi ostaa yksittäin tai viiden hengen pakkauksessa, joka on kääritty kauniiseen rouva Mighetto -kirjekuoreen. Täydellinen annettavaksi lahjaksi tai joululahjaksi.

Kaikki aiheet ovat osa lastenhuoneen maagista iltasatua, joka on yksinoikeudella Deseniossa. Tapaa neiti Maja, neiti Freja, herra Sam, herra Hugo ja useita mini-mighettoja, joiden tehtävänä on pelastaa kaikki maailman kauneus. Iltasatu, joka saa mielikuvituksen villiintymään ja luo taikuutta lastenhuoneeseen.