Skip to main content.

Florent Bodart

Julisteet

Ranskalainen kuvittaja Florent Bodart kasvoi taiteen ympäröimänä; hänen isänsä oli viulunvalmistaja ja äitinsä kuvanveistäjä. Taiteilijana hän rakastaa erilaisten materiaalien ja ideoiden tutkimista, ja hänet tunnetaan omituisista ja leikkisistä kuvituksistaan.

"Luova prosessini alkaa usein ideasta, jota yritän hahmotella. Sen jälkeen piirrän sen paperille, skannaan sen ja väritän sen Photoshopissa. Käytän monia eri materiaaleja, kuten vesiväriä, guassia, kyniä ja lyijykyniä", hän sanoo.

Florent on saanut inspiraationsa pääasiassa teknologiasta, luonnosta, eläimistä ja vintage-designista. Yhdistelemällä erilaisia työkaluja ja tekniikoita hän luo ainutlaatuisia, joskus surrealistisia ja värikkäitä taidekuvituksia.

"Suurin haasteeni on se, että minulla on liikaa ideoita, ja voin työskennellä kymmenen kuvituksen parissa samanaikaisesti."

Piirrosjulisteita Florent Bodarilta

Tästä kategoriasta löydät taiteilijan ja kuvittajan Florent Bodartin taidetta. Graafisia julisteita vintage-autoista, ainutlaatuisia kuvia tiikereistä useissa paikoissa ja eri paikoissa värikkäällä taustalla. Nämä julisteet tuovat kotiisi vintage-tunnelmaa.