Skip to main content.

Caroline Lundqvist

Julisteet

Tutustu ostereita kuvaavan ruotsalaisen taiteilija Caroline Lundqvistin käsinpoimittuun akvarellimaalausten kokoelmaan. Hänen vapaa sielunsa ja taiteellinen mielensä luo kauniita akvarellimaalauksia, jotka jokainen katsoja voi tulkita omalla tavallaan. Hänen ymmärryksensä yksityiskohdista ja väreistä tekee jokaisesta osteriakvarellimaalauksesta ainutlaatuisen!
 

Caroline Lundqvistin käsinmaalatut akvarellimaalausjulisteet

Luovalla mielellään ja taiteellisella sielullaan Caroline Lundqvist on ruotsalainen taiteilija, joka onnistuu vangitsemaan kauneuden jostakin niinkin ainutlaatuisesta kuin osterit. Hänellä on kyky huomata kauneus pienissä jokapäiväisissä asioissa. Hänen taiteellinen henkensä loistaa taideteoksien läpi ja hänen kauniit akvarellimaalauksensa ovat todella ainutlaatuisia.

”Kymmenen vuotta sitten lumouduin täysin ostereiden hauraudesta ja kauneudesta, ja se johdatti minut kuvaamaan niitä akvarelliväreillä.” - Caroline Lundqvist 

Kontrastien kiehtomana Caroline päätti aloittaa ostereiden maalaamisen akvarelliväreillä. Pehmeällä väripaletilla ja kontrastivärien yhdistelemisellä leikitellen hän onnistuu luomaan joka kerta ainutlaatuisen maalauksen. Hänen visionsa on, että osterit ovat paljolti kuin ihmiset - kova kuori, jonka lävitse on vaikea päästä ja joka piilottaa haavoittuvan ja pehmeän sisimmän.

”Jollakin tavoin uskon, että ne ovat hyvin samankaltaisia meidän kanssamme. Piilotamme toisinaan ”sisäisen lapsemme” ja haavoittuvimmat osamme kovan ”kuoremme” sisälle.” - Caroline Lundqvist 

Olemme erittäin ylpeitä voidessamme tarjota sinulle Carolinen maalauksia, ja olitpa sitten sydämeltäsi todellinen minimalisti tai ilmaisuvoimainen taiteilijasielu, olemme varmoja siitä, että löydät uuden suosikkisi näiden kauniiden maalausten joukosta.