Skip to main content.

Muumit

Julisteet

Ripusta seinillesi rakastettuja Muumihahmoja! Muumijulistekokoelmamme koostuu taidejulisteesta, joissa esiintyvät suosikkihahmomme Muumilaaksosta. Tove Jansson, henkilö alkuperäisten hahmojen takana, onnistui todella luomaan myyttisiä olentoja, jotka ovat edelleen globaali ilmiö - rakastetuimpina kuin koskaan!

Käsinpiirretyt Muumikuvitukset

Tervehdi hassuja Muumilaakson hahmoja! Nämä ihanat, alunperin Tove Janssonin kuvittamat hahmot ovat vieneet meitä vuosien varrella moniin seikkailuihin. Nyt voit tuoda heidät kotiisi! Minimalistisella tyylillä ja vaaleilla pastellinsävyillä kuvattuina ne sopivat täydellisesti jokaiseen kotiin.

Näissä julisteissa esiintyvät kaikki suosikkihahmomme Muumilaaksosta. Etsi suosikkijulisteesi Muumista, Muumimammasta, Muumipapasta, Nuuskamuikkusesta, Niiskuneidistä, Pikku Myystä, Haisulista ja Hemulista. Jos olet haaveillut sisustaa lastenhuoneen uudestaan, näistä saat upean lisäyksen! Leikkisiä ja hauskoja, mutta silti tyylikkäitä, paras yhdistelmä koskaan. Käsin piirretyt yksityiskohdat antavat aiheille aidon ilmeen, ja pastellinväriset taustat sopivat täydellisesti yhteen toistensa kanssa tauluseinässä.

Jos olet todellinen Muumi-fani, olet löytänyt täydelliset julisteet! Voit ostaa koko Muumijulistekokoelman kootaksesi tauluseinän täynnä näitä söpöjä olentoja tai vain lisätä muutaman julisteen tuomaan uniikkia tunnelmaa seinillesi.