Skip to main content.

Maailmankartta lapsille

Julisteet

Anna pikkuisten tutustua maailmaan ja ripusta huoneeseen maailmankartta lapsille! Ihanien julisteiden ja printtien lisääminen lastenhuoneeseen tekee siitä tyylikkään ja voi myös innostaa lastasi oppimaan. Anna heidän valita omat julisteensa ja auttaa sinua ripustamaan ne, sillä se on perheen mukavaa yhteistä aikaa.

Maailmankarttajulisteet lapsille

Lapsille suunnattu maailmankarttajuliste saa perheen pienimpien huoneen tuntumaan välittömästi lämpimämmältä ja heidän omalta pikku kodiltaan. Se, että lapsi saa valita oman seinätaiteensa, on ihana yhteinen aktiviteetti ja lapsesi voivat olla ylpeitä saadessaan ripustaa ”oman” julisteensa seinälle!

Lapselle maailmasta opettaminen on hauskaa yhdessä, kun sinulla on lapsille suunnattu maailmankartta. Valikoimastamme löytyy söpöjä ja hauskoja aiheita, joihin lapsesi voivat samaistua. Opeta eläimistä ja paikoista maailmankarttajulisteen avulla, jonka keskiössä ovat värit ja söpöt kuvitukset! Julisteemme ovat hauskoja ja selkeitä ja saavat pikkuisten huomion helposti!

Viettäkää yhteistä aikaa ja valitkaa yhdessä lapsen suosikkimaailmankarttajuliste ja nauttikaa laatuajasta. Valitse sopivat, väriltään yhteensopivat kehykset ja olet valmis!