Skip to main content.

Aakkostaulut

Julisteet

Aakkosjulisteiden kategoriasta löydät julisteita, joiden aiheet tekevät aakkoset tutuiksi. Aakkosjuliste on mainio tapa saada pienimmät oppimaan, sillä julisteet ovat sekä opettavaisia että värikkäitä ja hauskoja ja ne ovat myös söpö ja tyylikäs lisä lastenhuoneeseen.

Aakkosjulisteet ja printit

Aakkosjulisteitamme löydät useissa eri väreissä ja tyyleissä. Anna lastesi valita suosikkiaakkosjulisteensa! Kun annat lapsesi olla mukana valitsemassa aakkosjulistetta, saat heidät innostumaan kielestä ja kirjaimista.

Tarjoamme aakkosjulisteita eri tyyleissä, joten kaiken ikäisille löytyy jotakin. Olipa lapsesi nuorempia tai vähän vanhempia, meiltä löytyy juliste, johon he varmasti rakastuvat iästä riippumatta. Anna lapsen valita malli hänen omissa lempiväreissään ja ripustakaa taulu yhdessä! Tauluseinän luominen lapsesi kanssa on mukava perheen yhteinen hetki ja annat heidän olla ylpeitä valinnoistaan.

Aakkosjulisteet ovat mainio tapa opettaa lapsille aakkoset ja heidän on helppo opiskella niitä itsenäisesti, kun taulu on ripustettu heidän omaan huoneeseensa.