Skip to main content.

Julistekollaasi Pakkaus

Julisteet

Tutustu julistekollaasi setteihimme! Löydä täydellisesti yhteensopivia julisteita valitsemalla yksi (tai useampi!) julistekollaasi seteistämme: kuratoidut julistesarjat koostuvat 20 trendikkäästä julisteesta kätevässä A5-koossa. Tutustu kaikkiin seinäkollaasi setteihimme nyt!

 

Julistekollaasi setit – tyylikäs julistesarja

Julistekollaasi seteillämme sinun ei tarvitse huolehtia oikeiden julisteiden valitsemisesta seinällesi – olemme tehneet sen puolestasi! Kaikki neljä julistekollaasi seteistämme sisältävät 20 kpl A5-kokoista julistetta, kaikki eri väreissä ja tyyleissä, jotta voit löytää juuri sinun tyyliisi parhaiten sopivan. Setit sopivat täydellisesti, kun haluat luoda kollaasin pienemmillä julisteilla työpöytäsi yläpuolelle tai vaikkapa makuuhuoneesi tunnelmavalaistuun nurkkaan.

Julistekollaasi seteillä on neljä eri aihetta; Elegance Collection, Iconic Collection, Fantasy Collection ja Adventure Collection. Jos seuraat uusimpia trendejä ja haluat asuintilasi heijastavan sitä – Elegance Collection on täydellinen valinta! Beige ja valkoinen väripaletti lisää tyylikkään ilmeen kotiisi. Iconic Collection sisältää mustavalkoista valokuvataidetta, tekstijulisteita ja piirroksia, ja se on täydellinen valinta, jos pidät yksivärisestä värimaailmasta. Fantasy Collection on kollaasisarja, joka pursuaa värejä! Muotijulisteet ja näyttävät sitaattijulisteet sopivat täydellisesti, kun haluat kuplivan persoonallisuutesi heijastuvan kodistasi ja taiteesta seinilläsi. Jos sen sijaan haluat unelmoida itsesi eri paikkoihin maailmalla ja rakastat matkustamista – Adventure Collectionin valokuvataide kauniista paikoista ympäri maailmaa on täydellinen valinta sinulle!

Jos et vieläkään ole varma, mikä julistekollaasi setti on paras valinta, voit vapaasti sekoitella ja yhdistellä niitä! Elegance Collectionin ja Fantasy Collectionin yhdistelmä luo tyylikkään ja samalla värikkään ja näyttävän tyylin kotiisi. Tutustu kaikkiin julistekollaasi setteihimme nyt, ja löydä itsellesi täydellisesti sopiva setti!