Skip to main content.

kahvi taulu

Julisteet

Kahvi vai tee, ikuinen kamppailu. Kahvitaulukokoelmassamme on valikoima tee- ja kahvijulisteita, eikä sinun tarvitse miettiä, mitä julisteita ripustaisit keittiöösi. Meiltä löydät juuri sellaisia julisteita, joita olet etsinyt! Valitset vain suosikkisi ja annat sille paikan kodistasi.

Kahvitaulut ja teejulisteet

Kun sisustat kotiasi, keittiö jää usein vaille huomiota, mutta ei enää! Kahvitaulu herättää keittiösi eloon ja saa sen säteilemään iloa ja elämää.Kahvitaululla ylläpidät tyylikästä ilmettä keittiötilassasi ja luot samalla inspiroivan tilan, jossa luovuus voi virrata. Kahvitaulumme tarjoavat sekä kahvi- että teejulisteita, joten löydät helposti jotain oman makusi mukaista.

Kahvitauluja löytyy useissa eri tyyleissä, kokoina, malleina ja väreissä. Rakastamme hyvää kahvia tai teetä yhtä paljon kuin sinäkin, ja kahvitaulu keittiönseinälläsi muistat ottaa aikaa kaataa itsellesi kupin kahvia aamulla. Laaja kahvitauluvalikoimamme tarjoaa jokaiselle jotakin. Sinun tarvitsee vain selata kategoriaa ja etsiä huippuvalintasi.

Kun sisustat kotiasi, keittiö jää usein vaille huomiota, mutta ei enää! Kahvitaulu herättää keittiösi eloon ja saa sen säteilemään iloa ja elämää.