Skip to main content.

Koordinaatit taulu

Julisteet

Muista erityistä paikkaa koordinaattijulisteella! Lisää koordinaatit näihin persoonallisiin julisteisiin muistaaksesi, missä tapasitte tai missä kosit, tai muistaaksesi minkä tahansa muun erityisen paikan, jota te molemmat pidätte rakkaana. Valitse vain lempiaiheesi ja lisää sitten sen paikan nimi tai koordinaatit, jota molemmat rakastavat ja jolla on jokin erityinen merkitys. Elä uudestaan päivä ja siitä jääneet muistot koordinaattijulisteen avulla.

Personoidut koordinaattijulisteet omalla tekstillä

Koordinaattijulisteet ovat mainio tapa muistella jotakin erityistä päivämäärää. Valikoimassamme on monia malleja, joista voit valita. Kun olet valinnut suosikkiaiheesi, viimeistele juliste lisäämällä erityisen paikan nimi tai koordinaatit. Valmis!

Löydä persoonalliselle julisteelle paikka eteisestä tai makuuhuoneesta, josta se näkyy hyvin ja muistuttaa sinua päivittäin sinulle tärkeästä paikasta. Koordinaattijulisteeseen voit painaa minkä vain paikan koordinaatit! Kositko jossakin erityisessä paikassa, tai ehkäpä kihlauduit? Tai kaipaatko vain kaupunkia, jossa asuit joskus ja haluat muistaa sitä? Nämä julisteet ovat juuri sinua varten! Lisää henkilökohtainen kosketus tauluseinääsi näiden persoonallisten julisteiden avulla.

Tutustu kaikkiin julisteisiin persoonallisten julisteiden kategoriassa, joka on saatavilla vain Deseniolla, ja personoi omat koordinaattijulisteesi tänään.