Toimitus 3 - 5 päivää
Yli 29 €:n ostokset ilman toimituskuluja
Ajankohtaista! MIDSUMMER SALE! Saat jopa 30 % alennuksen* - Lue lisää
Julisteet ja printit
Kehykset
Inspiraatio
Hinta yhteensä
Jäljellä maksuttomaan toimitukseen
Hinta yhteensä
Jäljellä maksuttomaan toimitukseen
Kassalle
0 Tuotteet
Jatka
Kassalle
  • Suodata

  • Tyhjennä suodatin

Käytä suodatinta
KOKO
Taulunkehykset
Viimeistele tauluseinäsi korkealaatuisilla taulu- ja valokuvakehyksillämme. Tarjoamme hienot puukehykset mustana, valkoisena ja tammipuisina, sekä metallikehykset kultaisina, hopeisina ja kuparisina. Kehyksiä on kahdeksassa eri koossa aina pienistä 13x18 cm valokuvakehyksistä, suuriin, jopa 70x100 cm taulukehyksiin asti.
Luokka
Suodata
Valitse lajittelu

Taulun kehykset

Deseniolla on ilo tarjota laaja valikoima kehyksiä verkkokaupasta. Meillä on sekä pieniä että suuria kehyksiä kokoina 13x18 cm, 21x30 cm, 30x40 cm, 40x50 cm, 50x50 cm, 50x70 cm, 61x91 cm ja 70x100 cm. Lisäksi tarjoamme kehyskartonkeja, joita voit hankkia taulukehyksiisi julisteidesi kehystämistä varten.

Kehyksiämme on saatavilla eri värisinä ja kokoisina sekä eri materiaaleista valmistettuina, joten löydät helposti julisteisiisi sopivat taulukehykset ja tarvikkeet. Deseniolla on sekä metalli- että puukehyksiä. Puukehyksemme ovat mustaksi tai valkoiseksi maalattua tai käsittelemätöntä tammea. Metallikehyksemme ovat erittäin kiiltäviä ja vaihtoehtoina kulta, kupari/värjätty kulta ja hopea. Kaikissa julistekehyksissä on lasinkirkas pleksilasi (akryylilasi) jonka ansiosta taulut ovat kevyitä eivätkä rikkoudu. Kaikki kehyksemme ovat korkealaatuisia ja rakenteeltaan fiksuja. Taulukehys on helposti avattavissa takaa julisteiden asettamista varten, joten et tarvitse teräviä ja reistailevia metallipiikkejä. Pienikokoisissa, 13x18 cm ja 21x30 cm kehyksissämme on lisäksi tuella varustettu taustakappale, joten kallistettuna kehys seisoo itsekseen.

Kaikki Desenion kehykset voidaan luonnollisesti ripustaa seinälle sekä pysty- että vaakatasoon, joten voit suunnitella tauluseinäsi makusi mukaan. Tarjoamme myös julistelistoja ja julisteripustimia, joiden avulla voit kehittää hienoja ratkaisuja suosikkijulisteidesi ripustamiseksi. Deseniolta löydät myös taululistoja ja washiteippiä. Shoppaa meiltä itsellesi taulunkehykset ja tarvikkeet kokonaista tauluseinää varten.

Suodata

×
Käytä suodatinta

Asiakkaidemme mielipiteitä

9
Perustuu 1182 arvosteluun. Näe joitakin arvosteluja täältä.
Paras taulukauppa Nopea toimitus, loistava laatu, laaja valikoima. Ihana kauppa kaikenkaikkiaan. 20 Jun Ella
Nopea toimitus Nopea toimitus, kaikki mukana ja pakkaus sellainen, ettei juliste tärvääntynyt. Muovipussi pahviputken päällä ehkää turhaa muovijätettä. 20 Jun Hupparitilaaja
Nopea toimitus Nopea toimitus, hienot kuvat 20 Jun Mira
Hienot julisteet Hienot julisteet 17 Jun Mirja Harjunpää

Nopeat
toimitukset

Mattapintainen premium-paperi
& laadukas painatus

Turvallista
maksamista

Trustpilot
arvosanasi

×

Täydennä tauluseinääsi

CHOOSE YOUR COUNTRY

Choose language

France
Netherlands
Germany

Yhteyshenkilö

Tällä hetkellä kirjalliset tiedustelut mahdollisuuksien mukaan englanniksi tai ruotsiksi.

Tiedoston on oltava pienempi kuin 5 MB.
Sallitut tiedosto tyypit: gif jpg png


Vahti tuotteelle

Jatka

Seuraa

Yksi tai useampi valituista tuotteista on tilapäisesti loppu, joten sitä ei ole lisätty ostoskoriisi. Seuraavassa on luettelo näistä tuotteista.

Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja valitse tuotteet, joita haluat seurata

Seuraa kaikkia
Jatka
Kassalle