Skip to main content.

Syntymäjuliste

Julisteet

Tutustu yksilöllisten syntymäjulisteidemme kokoelmaan ja luo oma persoonallinen julisteesi. Persoonallisia julisteitamme löydät uniikeissa ja trendikkäissä malleissa, lisää vain oma tekstisi ja se on valmis. Persoonallinen syntymäjuliste on myös hieno syntymäpäivälahja sekä vastasyntyneelle että ystävälle tai perheenjäsenelle. Etsi suosikkiaiheesi, lisää viesti ja olet valmis!

Personoidut syntymäjulisteet omalla tekstilläsi

Persoonalliset julisteet tarjoavat mahdollisuuden luoda oman taideteoksesi. Valitse lempiaiheesi ja viimeistele lisäämällä sitaatti, viesti tai nimet. Persoonallinen syntymäjuliste on mainio lahja joko itsellesi tai jollekin muulle. Herätä seinäsi henkiin, ei ainoastaan kauniin, mutta myös merkityksellisen taiteen avulla.

Oman persoonallisen syntymäjulisteen suunnitteleminen on hauskaa! Tuo esiin luova puolesi ja suunnittele juliste, joka juhlii syntymää ja elämän alkua. Muista erityinen päivämäärä koristelemalla kotisi uniikilla ja henkilökohtaisella julisteella, jonka voit ripustaa joko olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen. Saat itse päättää, mistä personoitu taiteesi saa paikkansa! Luo yksilöllisiä syntymäjulisteita kaikille perheenjäsenille tai yhdistä pikkuisesi syntymäjuliste muun Desenion seinätaiteen kanssa.

Etsi aihe, josta pidät eniten ja tee siitä sitten omasi. Tutustu syntymäjulisteiden kokoelmaan tänään!