Skip to main content.

Mindful Art Kokoelma

Julisteet

Tee tilaa aamun taikuudelle Mindful Art Kokoelmamme avulla! Näillä inspiroivilla ja rauhoittavan värisillä taidejulisteilla voit luoda kotiisi rauhallisen turvapaikan ja aloittaa päiväsi tietoisella tarkoituksella ja antaa affirmaatioiden luoda suunnan päivälle, joka on täynnä mahdollisuuksia!

Spirituaaliset julisteet

Hengitä syvään. Hengitä ulos kaikki huono energia, hengitä sisään hyvä energia ja luo positiivisuutta. Oletko kiinnostunut hyvinvoinnista, meditoinnista, energioista ja kristalleista vai haluatko löytää spirituaalisen ajattelutavan? Siinä tapauksessa tästä kokoelmasta tulee suosikkisi.

Mindful Art Collection sisältää valokuvataidetta, kuvituksia ja sitaattijulisteita maanläheisissä väreissä. Ympäristöllämme on enemmän merkitystä kuin uskommekaan. Tämän spirituaalisten julisteiden kokoelman avulla saat kotisi oikealle raiteelle. Valitse suosikkitaideteoksesi näyttäväksi kohteeksi tai luo maaginen tauluseinä kotiisi spirituaalisilla julistepaketeillamme.

Levitä positiivista energiaa itsellesi ja ympäristöllesi. Tuo enemmän mindfulnessia kotiisi tai ilahduta ystäviäsi ja perhettäsi spirituaalisilla julisteilla lahjaksi. Inspiroidu ja motivoidu löytämään sisäinen rauhasi Desenion spirituaalisilla julisteilla!