Skip to main content.

Matisse juliste

Julisteet

Tutustu Matisse-julisteidemme kategoriaan! Henri Matissen taide on tunnettua ja tämä nykytaiteen tyyli on täydellinen valinta moderniin kotiin abstrakteilla vaikutteilla. Matisse-kokoelmamme sisältää jäljennöksiä taiteilijan alkuperäisistä teoksista, ja se on toteutettu yhteistyössä Matisse Estaten kanssa. Löydä oma Matisse-taiteen suosikkisi täältä!

Kaikki Matisse-julisteemme ja Matisse-taiteemme

Matisse-kokoelmamme sisältää jäljennöksiä taiteilijan alkuperäisistä teoksista, ja se on toteutettu yhteistyössä Matisse Estaten kanssa. Tänne olemme keränneet kaikki Matisse-julisteemme ja Matisse-piirroksemme. Jos olet tämän nykyaikaisen mutta klassisen taidetyylin ystävä, Matisse-julisteet muuttavat kotisi moderniksi asuintilaksi. Tulet huomaamaan, että niinkin yksikertaisella asialla kuin julisteiden vaihtamisella, voi olla kodissasi suuri vaikutus.

Etsitpä sitten yhtä tai kahta julistetta tai kokonaan uutta Matisse-julisteiden ryhmää, tämä on paikka josta löydät ne! Matisse-taiteen sarjamme koostuu klassisista abstrakteista lehdistä sekä kirkkaissa väreissä että yksivärisissä sävyissä, ja jokaiseen makuun löytyy kyllä jotakin. Henri Matisse oli todellinen edelläkävijä modernistien keskuudessa ja hänen työnsä ovat rakastettuja ympäri maailman. Hänen uniikki ominaistyylinsä ei koskaan vanhene.

Joten katsele kotiasi, valitse minkä huoneen haluat muuttaa ja valitse sitten Matisse-suosikkijulisteesi, joka saa paikkansa seinältäsi. Matissen viivapiirrokset ovat täydellinen pari muille viivapiirrosjulisteille tai maalauksille, ja klassinen Matisse-taide näyttää upealta joko yksittäisenä katseenkerääjänä tai yhdistettynä muihin tämän kategorian tyyleihin.