Skip to main content.

Lars Wallin

Julisteet


 
Taide kohtaa muodin tässä rajoitetun erän kokoelmassa Lars Wallin for Desenio, joka sisältää tänä vuonna 30-vuotista uraansa haute couture -suunnittelijana juhlivan ikonisen suunnittelijan Lars Wallinin 8 uniikkia kuvitusta.

Lars Wallin for Desenio - upeita ja tyylikkäitä muotikuvituksia

Olemme ylpeitä voidessamme esitellä tämän eksklusiivisen yhteistyökokoelman - Lars Wallin for Desenio! Ruotsalainen haute couture -suunnittelija on tehnyt iltapukuja ja koruja kuuluisuuksille ympäri maailman, ja juhlii nyt 30-vuotista uraansa suunnittelijana. Tämä eksklusiivinen kokoelma tarjoaa myös rajoitetun määrän taiteilijan itsensä signeeraamia julisteita!

Lars Wallinin töitä määrittävät upeat yksityiskohdat ja käsityötaito, ja olemme erittäin ylpeitä esitellessämme hänen kauniita töitään Deseniolla. Tämä kokoelma sisältää kahdeksan Larsin upeaa muotikuvitusta, jotka kaikki on toteutettu kauden trendipaletissa. Henkeäsalpaavilla luomuksillaan tämä kokoelma tarjoaa jotakin jokaiseen makuun! Löydät sekä värikkäitä että ylellisiä mekkoja, paljettikoristeisia housupukuja ja dramaattisia mustia iltapukuja säihkyvillä yksityiskohdilla.