Skip to main content.

Lastenhuone

Kanvaasi

Sisusta lastenhuone ihastuttavalla kanvaasitaiteella, niin saat luotua ihanan tilan sinulle ja pienokaisellesi. Suloisia eläimiä esittävät kuvitukset ja valokuvat luovat maailman, jossa pienokaisesi voi tuntea olonsa turvalliseksi ja rakastetuksi kasvaessaan. Kollaasin kokoaminen lastenhuoneen seinätaiteesta on helppoa. Valitse vain suosikkikanvaasitaiteesi ja olet valmis!

Lastenhuone

Kodin päähuoneiden lisäksi myös lastenhuone tarvitsee huomiota! Lasten kanvaasitaiteen avulla voit varmistaa, että vauvasi saa lämpimän ja kutsuvan alun elämälle. Valitse suosikkisi, niin saat kaiken tarvitsemasi. 

Yhdistä söpöt kuvitukset lampaista, kissanpennuista tai norsuista ja sitaattikanvaasi, joka on täynnä suloisia viestejä. Näin syntyy tila, jossa lapsi voi kasvaa ja tuntea olonsa rauhalliseksi. Meillä on laaja valikoima lastenhuoneen seinätaidetta monissa eri väreissä neutraalin beigestä mustavalkoiseen ja pastellipinkkiin, vihreään ja siniseen sekä moniin muihin. Löydät kanvaasitauluja, joissa on rakastavia sitaatteja ja viestejä – täydellisiä pienille, jotka tarvitsevat rakkautta! 

Lastenhuoneen seinätaide on upea lahja henkilölle, joka on juuri saanut perheenlisäystä. Juhlista uutta elämää tässä maailmassa!