Skip to main content.

Tietoja tuotteistamme

Pidämme yllä korkeita laatustandardeja, kun tuotamme taidejulisteitamme. Arvostamme tuotteidemme taustalla olevaa käsityötä, ja pyrimme yhdessä toimittajiemme kanssa jatkuvasti parantamaan niiden laatua ja käyttöikää. Olemme myös ylpeitä siitä, että olemme FSC®-sertifioitu yritys. Se tarkoittaa, että sekä julisteidemme että kehystemme tuotannossa käytetyt puut korjataan vastuullisella ja kestävällä tavalla.

TAIDEJULISTEET

Paperimme

Kaikki julisteemme (paitsi muutamia suunnitelmia) on painettu 200 g/m2 päällystämättömälle premium-paperille. Siinä on häikäisemätön mattapinta, joka antaa paperille ensiluokkaisen tunnun. Paperimme kestää myös ikääntymistä.Paperi valmistetaan Ruotsissa, ja paperitehdas, paperin valmistukseen käytetty massa ja itse paperi ovat Forest Stewardship Council® -sertifioituja. Tämä takaa, että käytetyt puut on korjattu kaikkien lakien ja asetusten sekä FSC-organisaation tiukkojen sosiaalisten ja ympäristökestävyyden kriteerien mukaisesti. Kaikki julisteemme (paitsi muutamia suunnitelmia) on merkitty FSC Mix -symbolilla sivustollamme. Tämä takaa, että vähintään 70 % niiden tuotantoon käytetystä puusta on peräisin FSC-sertifioiduista metsistä.

Painaminen

Kaikki julisteemme painetaan Ruotsissa muutamaa Handpicked-aihetta lukuun ottamatta. Käytämme eri painotaloja parhaan laadun saavuttamiseksi kullekin aiheelle riippuen siitä, onko kyseessä valokuva-, grafiikka- vai foliopainatus. Painotaloissamme käytetään erityyppisiä musteita vaaditun painotekniikan mukaisesti, mutta ne valitaan aina kaikkien asiaankuuluvien EU-asetusten mukaisesti (mukaan lukien REACH-asetus, mutta siihen rajoittumatta). Muste on myös 100 % vegaanista.

Kierrätys

Julistetuotannossamme syntyy hyvin vähän jätettä, ja painotalojemme ja paperitehtaamme kierrättävät ylimääräisen paperin sanomalehtiin. Kannustamme asiakkaitamme käyttämään julisteemme uudelleen, ja muuten kierrättämään niitä. Paperimme voidaan kierrättää uuteen paperimassaan jopa seitsemän kertaa.

KANVAASI

Tilauksesta tehtävät kanvaasijulisteemme valmistetaan Euroopassa, ja saatavilla on monia eri kokoja, mukaan lukien 30x40, 50x70, 70x100 ja 100x140 cm. Itse kanvaasi on tehty premium-luokan mattapintaisesta kanvaasikankaasta, joka koostuu 35 % puuvillasta ja 65 % polyesterista 2x1 kudottuna. Tämä materiaali varmistaa korkealaatuisen pohjan giclée-tulostustekniikallemme, erottaen sen tavallisista kanvaaseista.

Omien kanvaasiemme syvyys on premium-luokan 3.2 cm, verrattuna tavanomaiseen 1.9 cm syvyyteen, mikä antaa niille lisää tukevuutta ja kestävyyttä. Kehyksettömään versioon kuuluu kangas, joka on venytetty männystä tehtyihin pingottimeihin, jotka on tehty 100 % kierrätettävästä massiivipuusta, joka takaa vertaansa vailla olevan kestävyyden. Mikäli haluat kehystetyn kanvaasin, voit valita joko tammi- tai mustan värin. Tammi-kehys on tehty obeche-puusta, jossa on aito tammea imitoiva viilu, kun taas musta kehys on maalattu mäntypuusta. Varmistamme, että kanvaasijulisteesi saapuu täysin koottuna ja ripustusvalmiina.

KEHYKSET

Tarjoamme tyylikkäitä puu- ja metallikehyksiä, jotka sopivat kaikkiin sisustustyyleihin. Meiltä löydät kaikkea pienemmistä, valokuville soveltuvista kehyksistä aina isoihin kehyksiin, jotka ovat todellisia katseenkerääjiä seinälläsi.

Kehyksemme ovat taitavien käsityöläisten valmistamia, joilla on pitkä kokemus kehysten valmistuksesta Euroopassa ja Aasiassa. Kehystoimittajamme on valittu huolellisesti käytännesääntöjemme sosiaalista ja ympäristövastuuta koskevien vaatimusten mukaisesti.

Kaikki puu- ja metallikehyksemme ovat FSC®-sertifioituja ja ne on merkitty sivustollamme FSC Mix -symbolilla. Tämä takaa, että vähintään 70 % niiden tuotantoon käytetystä puusta on peräisin FSC-sertifioiduista metsistä.

Kehyksiämme on kahdeksaa eri kokoa: 13x18 cm, 21x30 cm, 30x40 cm, 40x50 cm, 50x50 cm, 50x70 cm, 70x100 ja 100x150 cm. Kaikissa on läpinäkyvä akryylipleksilasi, joka on kevyt ja särkymätön. Ne kaikki avautuvat takaa, minkä ansiosta julisteet on helppo asettaa paikalleen kääntöklipseillä ilman teräviä metallinastoja. Pienissä metallikehyksissä kokoon 30x40 asti käytetään pieniä metallinastoja.

Puukehykset

Puukehyksemme on valmistettu massiivipuusta ja ne ovat mustia, valkoisia, tammea, tummaa puuta ja vaaleaa puuta. Tammikehyksemme on valmistettu käsittelemättömästä tammesta, kun taas tumma puu ja mustat ja valkoiset puukehykset ovat maalattua, keltaista massiivipoppelia. Vaaleat puukehyksemme on valmistettu kovasta vaahterasta, joka on käsitelty läpinäkyvällä pinnoitteella luonnollisen pintaviimeistelyn takaamiseksi. Suuremmissa 50x70, 70x100 ja 100x150 puukehyksissämme on valmiiksi poratut reiät kehyksen takana, jotka kiinnittävät kääntöklipsit sitä nostettaessa.

Metallikehykset

Metallikehyksemme ovat mustia ja kullan-, hopean- ja kuparinvärisiä. Ne on valmistettu alumiinista ja niissä on tyylikäs, ohut profiili. Kullan-, hopean- ja kuparinvärisissä kehyksissä on korkeakiiltoinen pintaviimeistely, kun taas mustassa metallissa on mattapinta.

Kierrätys

Kannustamme asiakkaitamme käyttämään kehyksiämme uudelleen tai kierrättämään ne, joita ei voida käyttää uudelleen. Puukehyksemme - mukaan lukien MDF-taustalevy - voidaan kierrättää hakkeeksi, jota voidaan sitten käyttää biopolttoaineen valmistukseen vaihtoehtona fossiiliselle polttoaineelle. Metallikehyksemme voidaan kierrättää uusiksi alumiinituotteiksi 95 % vähemmällä energialla kuin neitsytalumiini. Pleksilasi lajitellaan palavaksi jätteeksi, joka käytetään uudelleen energiana.

TYYNYT

Tyynymme ovat täydellisiä, kun haluat luoda pehmeän ja kutsuvan tunnelman. Saatavilla kokoja 40x40, 50x50 ja 60x60 cm, nämä tyynynpäälliset voidaan ostaa joko täytteen kanssa tai ilman. Ne on valmistettu keinolinosta, polyesterimateriaalista, jolla on pellavamainen rakenne, minkä ansiosta päälliset ovat sekä kestäviä että miellyttäviä. Alaosan käytännöllinen vetoketju mahdollistaa päällisten nopean vaihtamisen, kun haluat päivittää sisustuksesi ilmettä. Pidä tyynynpäällisesi parhaassa kunnossa yksinkertaisesti pyyhkimällä pienet tahrat pois märällä liinalla. Syvempää puhdistusta varten voit pestä päälliset kylmällä vedellä pesukoneessa tai käsin.

TARJOTTIMET

Valmistettu koivuviilusta, nämä tarjottimet ovat toimivuuden ja tyylikkään skandinaavisen muotoilun täydellinen yhdistelmä. Pidä tarjottimestasi huolta joko pesemällä se käsin tai käyttämällä hellävaraista konepesuohjelmaa. On tärkeää huomata, että usein peseminen koneellisesti astianpesuaineen kanssa saattaa aiheuttaa näkyviä kulumisen merkkejä pinnalla. Tarjottimemme ovat FSC®-sertifioituja ja niiden valmistuksesta ollaan ylpeitä Nybrossa, Ruotsin kaakkoisosassa, käyttäen materiaaleja, jotka on hankittu Euroopan sisältä.

LISÄTARVIKKEET

Tarjoamme valikoiman lisätarvikkeita, joilla voit viimeistellä julisteesi - passepartouteista ripustusvaihtoehtoihin, kuten klipseihin, julisteripustimiin ja reunustamiseen tarkoitettuun washi-teippiin asti. Kaikki passepartoutimme, julisteripustimemme ja kuvareunuksemme on merkitty FSC Mix -symbolilla sivustollamme. Tämä takaa, että vähintään 70 % niiden tuotantoon käytetystä puusta on peräisin FSC-sertifioiduista metsistä.

Passepartoutit

Laadukkaat passepartoutimme, joita kutsutaan myös kehyspahveiksi, mahdollistavat julisteen kehystämisen ja aiheen korostamisen sekä eksklusiivisen viimeistelyn. Ruotsissa valmistetut passepartoutimme sopivat 21x30 cm, 30x40 cm, 50x70 cm ja 70x100 cm kehyksiin. Niitä on saatavana sekä mustina että valkoisina ja ne pysyvät uskollisena värilleen, mustalla on musta keskusta ja valkoisella valkoinen keskusta. Valkoinen passepartout on täsmälleen samansävyinen kuin julistepaperimme. Passepartoutimme ovat happovapaita.

Julisteripustimet

Julisteripustimet ovat tyylikäs tapa esitellä taidetta ja tuoda loistava lisä tauluseinään. Niitä on saatavana eripituisina, jotta ne sopivat kaikkiin julistekokoihimme. Niitä on saatavana kolmessa värissä: yksi ripustinmalli on valmistettu käsittelemättömästä massiivitammesta ja kaksi mäntypuusta, joka maalattu joko mustaksi tai valkoiseksi. Niissä on messinkiruuviripustimet ja keinonahkanauhat yhteensopivana tammena, valkoisena tai mustana ripustamista varten. Magneetit ripustimen kummallakin puolella pitävät julisteen paikallaan vahingoittamatta sitä.

Tauluhyllymme

Tauluhyllymme ovat helppo ja tyylikäs tapa tuoda taulusi esille. Ne ovat loistava vaihtoehto, jos haluat vaihtaa taulukokoelmaasi säännöllisesti! Hyllyt ovat saatavana mustana, valkoisena ja massiivitammena, ja niiden leveys 70 cm ja syvyys on 9,5 cm. Toimitus sisältää ruuvit seinäkiinnitystä varten. Sijoittamalla niitä vierekkäin saat pidemmän hyllyn.