Skip to main content.

Kestävä kehitys Desenio

Kauniimman maailman luominen

Kestävyys on lähellä sydäntämme, sillä tuotteitamme ei olisi olemassa ilman metsistämme saatavia luonnonmateriaaleja. Me deseniolla kaunistamme koteja taiteen avulla ja pyrimme tekemään sen kestävällä tavalla. Tämä tarkoittaa jatkuvaa pyrkimystä parantaa tuotantoprosessiamme ja vähentää aktiivisesti sen vaikutusta ympäristöömme. Yhä kauniimpaa maailmaa varten.

Planeettamme

Planeettamme on tärkeä

Pyrimme tekemään kaikkemme tavoittaaksemme kestävän tulevaisuuden ja olemme tietoisia siitä, että meillä on vielä haasteita edessämme. Käyttämällä ympäristösertifioituja materiaaleja ja valmistusmenetelmiä, teemme aktiivisesti toimenpiteitä minimoidaksemme ekologisen jalanjälkemme, yhdessä valitun partneritiimin kanssa

Keskipisteenä kestävät tuotteet

Deseniolla, tuotteidemme kestävyys on missiomme keskipiste. Olemme ylpeitä tekemästämme työstä ympäristötietoisen paperitehtaan kanssa luodaksemme taidejulisteemme ja siitä, että käytämme vain sertifoitua paperia, joka tulee kestävästi kasvatetusta metsästä. Käytämme ylellistä pinnoittamatonta paperia varmistaaksemme julisteiden pitkäaikaisen kestävyyden.

Forest Stewardship Council®

Tulostettu Ecolabel paperille

Desenio on FSC®-sertifioitu yritys, mikä tarkoittaa, että taidejulisteiden tuotannossa käytettyjen puiden korjuu tapahtuu vastuullisesti. Tämä tarjoaa ympäristöhyötyjen lisäksi sosiaalisia sekä taloudellisia etuja kaikille osapuolille.

Ympäristöstä ja yhteiskunnasta huolehtiminen

Vuodesta 2020 alkaen olemme Forest Stewardship Counsil® (FSC) -sertifioitu yritys, mikä on luonnollinen askel matkallamme kohti kestävän kehityksen tavoitteitamme. FSC on voittoa tavoittelematon järjestö, joka asettaa tiettyjä tiukkoja standardeja varmistaakseen, että metsätaloutta harjoitetaan ympäristön kannalta vastuullisella ja sosiaalisesti hyödyllisellä tavalla.

FSC:n sertifioima tarkoittaa, että täytämme nämä standardit, ja takaamme, että taidejulisteidemme tuotannossa käytetyt materiaalit ovat peräisin kestävistä FSC-sertifioiduista metsistä.

FSC-sertifiointikoodimme: SAI-COC-010910

FSC-tavaramerkin lisenssikoodimme: FSC-C153048

FSC Certification

Ruotsissa tulostettua taidetta sertifioidulle ympäristöystävälliselle paperille.

Olemme ylpeitä tekemästämme työstä ympäristötietoisen paperitehtaan kanssa. Paperitehtaamme on FSC-sertifioitu, samoin kuin taidejulisteissamme ja kehyskartongeissamme käytetty paperi. Kaikki julisteemme (lukuun ottamatta muutamia Handpicked-julisteita) on sertifioitu ja merkitty FSC Mix-symbolilla sivustollamme. Tämä takaa, että vähintään 70% niiden tuotantoon käytetystä puusta on peräisin FSC-sertifioiduista metsistä.

Vi Agroforestry

Jokaisesta käytetystä puusta myytyjen taidejulisteiden tuotannossa, istutamme kaksi uutta puuta

Yhdessä olemme istuttaneet 35 000 puuta

Vuonna 2017 meistä tuli ylpeitä yhteistyökumppaneita Vi Agroforestryn kanssa, joka on organisaatio joka 1983 lähtien on istuttanut yli 120 miljoonaa puuta ja tukenut yli 2,5 miljoonaa ihmistä taistelussa köyhyyttä vastaan. Työssämme Vi Agroforestryn kanssa istutamme kaksi uutta puuta jokaisesta käytetystä puusta myytyjen julisteiden tuotannossa. 2017 lähtien olemme istuttaneet enemmän kuin 35 000 puuta.

Taistellen samalla köyhyyttä ja ilmastonmuutosta vastaan

Vi Agroforestry uskoo, että ihmiset ja ympäristön kestävä kehitys kulkevat käsi kädessä. Pienviljelijöiden maatalouden kokonaisvaltaisen lähestymistavan avulla he pyrkivät varmistamaan myönteisen vaikutuksen sekä viljelijöiden toimeentuloon että ympäristöön. Kouluttamalla itäafrikkalaisia pienviljelijöitä kestävään kehitykseen ja puiden istuttamiseen, viljelijät voivat ansaita elantonsa ja lähettää lapsensa kouluun.

Työntekijämme

Paikka, jossa voi vaikuttaa, inspiroitua ja kasvaa

Me Deseniolla haluamme, että kaikki työntekijämme tuntevat olonsa tervetulleeksi ja arvostetuksi. Desenio on paikka, jossa voi vaikuttaa, inspiroitua ja kasvaa, ja työympäristömme kukoistaa intohimon, omistautumisen ja ystävällisyyden perustalla. Tällä hetkellä Desenion Tukholman pääkonttorissa on yli 140 työntekijää, jotka edustavat yli 15 eri kansallisuutta. Oletko kiinnostunut liittymään joukkoomme? Tutustu avoimiin työpaikkoihimme!

LIITY JOUKKOOMME!

Yhteinen missio toimittajiemme kanssa

Desenion pääkonttorin ulkopuolella meillä on pieni ja valikoitu joukko toimittajia, jotka toimivat Euroopassa ja Aasiassa. Solmimme nämä suhteet huolellisesti ja kunnioitamme yhdessä käytännesääntöjemme tärkeitä yhteiskunta- ja ympäristövastuuvaatimuksia. Tämä koostuu kymmenestä sosiaalisen ja ympäristöllisen kestävyyden periaatteesta, joihin sisältyvät muun muassa työajat, palkat, lapsityövoiman käyttö, syrjintä sekä terveys ja turvallisuus.

Käytännesääntömme löytyvät täältä.

Tuotteemme

Pidämme riman aina korkealla tuottaessamme taidejulisteita, ja arvostamme ammattitaitoa tuotteidemme takana. Yhdessä toimittajiemme kanssa pyrimme jatkuvasti parantamaan tuotteidemme laatua sekä käyttöikää huolellisen tuotekehityksen avulla.

Lue lisää - Tuotteemme