Skip to main content.

DESENIO X MRS MIGHETTO

Lähde matkalle kaukaiseen paikkaan tämän taianomaisen tarinan avulla, jonka Mrs Mighetton takana oleva kaksikko on kirjoittanut eksklusiivisesti Deseniolle. Tämä kokoelma yhdistää upeasti taiteen ja tarinankerronnan, jolloin kauniit kuvitukset kertovat tarinan jännittävästä seikkailusta, jossa Minimighettos lähtevät matkalle pelastamaan maailman kauneutta.

Product Slider

KOKOELMAAN

KAUNIITA UNIA

Saatavilla kahdessa eri värissä, tämä kokoelma sisältää viisi taidejulistetta, neljä kuvitusta ja yhden tarinajulisteen. Osta ne erikseen tai tilaa koko kokoelma kauniissa kirjekuoressa.

TARINANKERRONTAA JA TAIDETTA

"Toivomme, että kuvituksemme herättävät mielikuvituksesi ja lisäävät taikuutta lapsesi huoneeseen ja tuovat iloa moniksi vuosiksi eteenpäin." Malin Mighetto ja Anna Sylvan, kaksikko Mrs Mighetton takana

Product Slider

KOKOELMAAN

Mrs Mighetto julisteet

Tule mukaan matkalle unelmien maailmaan. Malin Mighetto ja Anna Sylvan, rouva Mighetton takana olevat luojat, ovat nyt luoneet kokoelman Desenioon. Kokoelma koostuu neljästä motiivista ja satuaiheesta kahdessa värimaailmassa, vihreä ja beige. Unenomaisia motiiveja voi ostaa yksittäin tai viiden hengen pakkauksessa, joka on kääritty kauniiseen rouva Mighetto -kirjekuoreen. Täydellinen annettavaksi lahjaksi tai joululahjaksi.

Kaikki aiheet ovat osa lastenhuoneen maagista iltasatua, joka on yksinoikeudella Deseniossa. Tapaa neiti Maja, neiti Freja, herra Sam, herra Hugo ja useita mini-mighettoja, joiden tehtävänä on pelastaa kaikki maailman kauneus. Iltasatu, joka saa mielikuvituksen villiintymään ja luo taikuutta lastenhuoneeseen.