Skip to main content.

A photo collection by Desenio

Caught up in the moment, losing track of time. All we have is tonight. Celebrate life, celebrate you.

Studio Collection Luxen antaa meidän hemmotella itseämme elämän ylellisyyksillä, tuntea jännitystä tuntemattomasta ja nauttia siitä, että emme ota elämää liian vakavasti. Oman Design Studiomme luoma kokoelma ilmentää kauan kaipaamaamme hauskanpitoa! Tuo takaisin kimaltelevat mekot, korkokengät ja yöt, joiden et koskaan halua päättyvän. Celebrate life, celebrate you.

”Halusimme luoda tarinan, joka kutsuu meidät optimismin ja kepeän hauskanpidon maailmaan, jossa vain nykyhetkellä on merkitystä ja mahdollisuudet tuntuvat loputtomilta.”
Annica Wallin, luova johtaja.

Kimalteleva valokuvataidekokoelma - Studio Luxe

Löydä tiesi seikkailujen, ylellisyyden ja juhlien täyttämään maailmaan - tutustu Studio Luxeen! Tämä Desenio Design Studion valokuvataidekokoelma juhlistaa elämää ja antaa meille mahdollisuuden haaveilla tulevista, paremmista ajoista. Näillä kimaltelevilla julisteilla luot tauluseinän, joka on täynnä elämää, ja voit tehdä kodistasi paikan, johon voit paeta todellisuutta.

Kuten kuohuvalla 20-luvulla, haluamme nyt vain myöhäisiä iltoja ystävien kanssa, kimaltavia mekkoja ja seikkailuja. Studio Luxe -valokuvakokoelma on täydellinen tapa unelmoida itsesi takaisin hauskoihin iltoihin ulkona ja tuoda seinillesi kimallusta ja väriä. Tutustu kokoelmaan nyt ja löydä omat suosikkijulisteesi!