Skip to main content.

LAHJAOPAS

Meillä on lahjaideoita kaikille listallasi oleville: vanhemmillesi, jotka ovat juuri muuttaneet uuteen kotiin, tai ystävällesi, joka sai vauvan tänä vuonna! Shoppaile kuratoituja lahjaideoitamme, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen lahjan tänä jouluna.

Back to top

Taidetta pikkuisille

Tee heidän huoneestaan erityinen taidejulisteella! Olemme valinneet rakastetuimmat tyylit vastasyntyneille, pikkulapsille ja esiteineille, mitkä ovat täydellinen lahja elämäsi lapsille tai tutuille odottaville vanhemmille.

Back to top

Lahjat järjestyksellisille

Suunnittelutaulut ja kalenterit niille, jotka rakastavat uutta alkua! Yksi vuoden 2023 suunnittelutauluista tai kalenterijulisteistamme sopii täydellisesti innostamaan heitä tulevasta uudesta vuodesta!

Back to top

Valokuvataide

Klassinen taidetyyli, joka sopii jokaiseen kotiin! Anna tänä jouluna lahjaksi valokuvataidetta, joka sopii heidän persoonallisuuteensa.

Back to top

Abstrakti taide

Trendikkäälle ystävällesi abstrakteja ja kuvitettuja taidetyylejä, jotka eivät koskaan mene pois muodista ja ovat varmasti hitti tänä jouluna!

Back to top

Featured artists

Hemmottele jotakuta erityistä henkilöä taidejulisteella, jonka on suunnitellut yksi Featured artisteistamme! Tämä kokoelma on täynnä nousevien tähtien ja tunnettujen nimien taidetta.

Back to top

Koti

Desenio tarjoaa huolellisesti valitun kokoelman sisustustuotteita ja koristeita tunnetuilta tuotemerkeiltä. Tee kodistasi kauniimpi Desenion avulla!

Back to top

Canvas-taulut

Trendikästä juuri nyt! Canvas-taulutaiteemme on täydellinen valinta, kun haluat tarjota jollekin taideteoksen, joka erottuu edukseen.

Back to top

Persoonallinen taide

Luo ikimuistoinen lahja, joka kestää koko elämän! Täydellinen valinta henkilölle, joka meni juuri naimisiin, sai vauvan tai lähti suurelle seikkailulle tänä vuonna.