Skip to main content.
STUDIO COLLECTION

Soho Contrast Juliste

11,97 €19,95 €
40%*
Tilapäisesti loppu
90 päivän avoin kauppa
Tuotekuvaus

Juliste, jossa valokuva New Yorkin SoHosta

New York on kaupunki, jonka monet tunnistavat vaikka eivät ole siellä käyneetkään. Tämä on kaikkien niiden elokuvien ja sarjojen ansiota, jotka on kuvattu New Yorkin kaduilla. Tämä juliste esittää kaupungin tunnettua arkkitehtuuria, korkeita rakennuksia paloportaineen, ja tämä aihe kahdesta kerrostalosta kontrastisilla väreillä on upea yksityiskohta kotisi seinällä. Valokuva on yksi monista aiheista, jonka luova tiimimme otti New Yorkin matkallaan.

Studio Cosmopolitan

11314-5
  • Oikein-merkki
    Mattapintainen premium-paperi
  • Oikein-merkki
    Tuotettu Ruotsissa
  • Oikein-merkki
    Iänkestävää paperia
Istutamme kaksi puuta jokaista käytettyä puuta kohden
FSC - Vastuullisista lähteistä peräisin oleva paperi
FSC - Vastuullisista lähteistä peräisin oleva paperi
Kestävä kehitys sydämessä

Studio Collection - New York

Studio Cosmopolitan on Desenion luovan tiimin luoma eksklusiivinen valokuvataidekokoelma. Valokuvat esittävät kauniita paikkoja kolmessa maailmankaupungissa New Yorkissa, Lontoossa ja Pariisissa. Kaikkia kaupunkeja leimaa vilkas kulttuuri ja siellä työskentelevien ihmisten monimuotoisuus. Se, että muodin, muotoilun ja taiteen trendit usein syntyvät näissä kaupungeissa, ei ole sattumaa.

Studio New Yorkissa, "kaupunki, joka ei koskaan nuku", olemme ikuistaneet kaupungin ikonisia maamerkkejä, kuten Times Square, Brooklyn Bridge ja kaupungin upea siluetti, yhdessä kaupungin koristeellisten julkisivujen kanssa. Kokoelma on sekoitus kauniita yksityiskohtakuvia ja huikaisevia korkeuksia voimakkaissa kontrasteissa.

Inspiraatiota tauluseinällesi