Skip to main content.
STUDIO COLLECTION

Bethesda Terrace Arcade Juliste

5,68 €18,95 €
Varastossa
Toimitetaan 2-4 arkipäivässä
Ilmainen toimitus yli 49 €
90 päivän avoin kauppa
Tuotekuvaus

Juliste, jossa New Yorkin kaunista arkkitehtuuria

Tämä Desenion luovan tiimin valokuvaama juliste esittää Bethesda Terracen kaunista arkkitehtuuria, terassia New Yorkissa näkymällä Central Parkiin. Vaikka maailmankuulu New York on enimmäkseen tunnettu vaikuttavasta siluetistaan ja katutyylistään, siellä on myös helmiä, jotka näyttävät muutakin kuin harmaita betoni- ja lasirakennuksia. Tämä juliste esittää kaunista arkkitehtuuria holveineen ja mosaiikkeineen luoden kauniin aiheen, jolla koristaa kotia. Julisteessa on valkoiset reunat, jotka kehystävät aiheen kauniisti.

Studio Cosmopolitan

11312-5
  • Oikein-merkki
    Mattapintainen premium-paperi
  • Oikein-merkki
    Tuotettu Ruotsissa
  • Oikein-merkki
    Iänkestävää paperia
Istutamme kaksi puuta jokaista käytettyä puuta kohden
FSC - Vastuullisista lähteistä peräisin oleva paperi
FSC - Vastuullisista lähteistä peräisin oleva paperi
Kestävä kehitys sydämessä

Studio Collection - New York

Studio Cosmopolitan on Desenion luovan tiimin luoma eksklusiivinen valokuvataidekokoelma. Valokuvat esittävät kauniita paikkoja kolmessa maailmankaupungissa New Yorkissa, Lontoossa ja Pariisissa. Kaikkia kaupunkeja leimaa vilkas kulttuuri ja siellä työskentelevien ihmisten monimuotoisuus. Se, että muodin, muotoilun ja taiteen trendit usein syntyvät näissä kaupungeissa, ei ole sattumaa.

Studio New Yorkissa, "kaupunki, joka ei koskaan nuku", olemme ikuistaneet kaupungin ikonisia maamerkkejä, kuten Times Square, Brooklyn Bridge ja kaupungin upea siluetti, yhdessä kaupungin koristeellisten julkisivujen kanssa. Kokoelma on sekoitus kauniita yksityiskohtakuvia ja huikaisevia korkeuksia voimakkaissa kontrasteissa.

Inspiraatiota tauluseinällesi