Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Henry Rivers - California Travel Juliste

34,95 €
Varastossa
Toimitetaan 2-4 arkipäivässä
Ilmainen toimitus yli 59 €
90 päivän avoin kauppa
Tuotekuvaus

Henry Rivers -juliste - Kalifornia-juliste, jonka eksoottisena aiheena palmut ja surffaus

Henry Riversin luoma moderni juliste eksoottisella Kalifornia-aiheella. Tämän julisteen graafinen aihe merestä, palmuista ja surffauksesta lämmittää välittömästi koko kodin ja sopii täydellisesti henkilölle, jolla on yhteys Kaliforniaan tai joka on ehkä aina unelmoinut sinne matkustamisesta. Asteittainen sinisen ja vihreän sävyinen aihe, joka sopii hyvin niin olohuoneeseen kuin makuuhuoneeseen tai eteiseen ja on upea myös yhdessä inspiroivien julisteiden kanssa kollaasina. Julisteessa on 'sisäänrakennettu' kehyskartonki, joka kehystää aiheen kauniisti.

PRE0008-8
  • Oikein-merkki
    Mattapintainen premium-paperi
  • Oikein-merkki
    Tuotettu Ruotsissa
  • Oikein-merkki
    Iänkestävää paperia
Istutamme kaksi puuta jokaista käytettyä puuta kohden
FSC - Vastuullisista lähteistä peräisin oleva paperi
FSC - Vastuullisista lähteistä peräisin oleva paperi
Kestävä kehitys sydämessä

Henry Rivers

Kuvittaja Henry Rivers on alkujaan lähtöisin Englannista, mutta asuu nykyisin Ranskan maaseudulla pienessä kaupungissa lähellä Bordeaux’ta. Henry matkustaa ympäri maailmaa paperin ja lyijykynän kanssa tärkeimpänä päämääränään vangita maailman rakastetuimpien kaupunkien ja paikkojen sielu. Aikaisemman arkkitehdin taustansa takia ja vanhojen matkailumainosten innoittamana hän luo värikylläisiä julisteita tulkiten suosikkikaupunkejamme minimalistiseen tyyliin.

Tutkimalla ja matkustelemalla maailmalla Henry Rivers esittää taiteessaan tunnettuja monumentteja, maamerkkejä ja tunnusmerkkejä joistakin maailman parhaista matkakohteista. Henry Riversin leikkisä ilmaisu ja kauniit värit ovat täydellinen vintagen ja modernin taiteen kohtaaminen.

Inspiraatiota tauluseinällesi