Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Henry Rivers - Miami Travel Juliste

34,95 €
Varastossa
Toimitetaan 2-4 arkipäivässä
Ilmainen toimitus yli 49 €
90 päivän avoin kauppa
Tuotekuvaus

Henry Rivers -juliste - Miami-juliste palmuilla ja surffauksella

Juliste Henry Riversin luomalla aiheella. Tämä tyylikäs juliste, joka tihkuu eksotiikkaa palmuineen, surffilautoineen, rantoineen ja merineen, lämmittää kaikki kodit. Täydellinen koristamaan seinää ja tekemään kodista hieman kauniimman ja inspiroivamman paikan. Miamin innoittama aihe on tyylikäs ja välittää samalla valtavasti ihanaa energiaa. Se sopii täydellisesti sellaisen henkilön kotiin, joka on suuri Miamin tai USA:n ystävä tai vain yksinkertaisesti haluaa sisustaa tyylikkäällä ja modernilla taululla, jossa on graafinen aihe. Julisteessa on 'sisäänrakennettu' kehyskartonki, joka kehystää aiheen kauniisti.

PRE0010-8
  • Oikein-merkki
    Mattapintainen premium-paperi
  • Oikein-merkki
    Tuotettu Ruotsissa
  • Oikein-merkki
    Iänkestävää paperia
Istutamme kaksi puuta jokaista käytettyä puuta kohden
FSC - Vastuullisista lähteistä peräisin oleva paperi
FSC - Vastuullisista lähteistä peräisin oleva paperi
Kestävä kehitys sydämessä

Henry Rivers

Kuvittaja Henry Rivers on alkujaan lähtöisin Englannista, mutta asuu nykyisin Ranskan maaseudulla pienessä kaupungissa lähellä Bordeaux’ta. Henry matkustaa ympäri maailmaa paperin ja lyijykynän kanssa tärkeimpänä päämääränään vangita maailman rakastetuimpien kaupunkien ja paikkojen sielu. Aikaisemman arkkitehdin taustansa takia ja vanhojen matkailumainosten innoittamana hän luo värikylläisiä julisteita tulkiten suosikkikaupunkejamme minimalistiseen tyyliin.

Tutkimalla ja matkustelemalla maailmalla Henry Rivers esittää taiteessaan tunnettuja monumentteja, maamerkkejä ja tunnusmerkkejä joistakin maailman parhaista matkakohteista. Henry Riversin leikkisä ilmaisu ja kauniit värit ovat täydellinen vintagen ja modernin taiteen kohtaaminen.

Inspiraatiota tauluseinällesi